DACIA Logan 3: Vestile Proaste pentru Masini si in Anul 2022

DACIA Logan 3 este cel mai important model de masina pe care DACIA il vinde in Romania in momentul de fata, el generand vanzarile cele mai mari dintre toate modelele care fac parte din gama aflata acum la vanzare. DACIA Logan 3 a iesit in topul celor mai bune vandute masini din Romania in 2021, iar asta pentru ca a venit la inceputul anului cu numeroase noutati importante care au pus masina in topul preferintelor multor consumatori, iar asta s-a vazut.

DACIA Logan 3 a fost lansata in 2022 in plina pandemie de Coronavirus, dar si in plina criza de semiconductori la nivel global, aceasta intinzandu-se pe intregul an 2021, iar conform expertilor din industrie, totul va continua in 2022. Problemele foarte mari generate de catre pandemia de Coronavirus au determinat o crestere a timpilor de asteptare pentru livrarile masinilor DACIA Logan 3, iar aceasta situatie va continua mai mult ca sigur pana cel putin in 2023.

DACIA Logan 3: Vestile Proaste pentru Masini si in Anul 2022

DACIA Logan 3 este produsa mult mai greu de catre cei de la DACIA, iar problema aceasta a adus cresteri de preturi in 2021 pentru diverse modele din gama de masini a producatorului roman, si este de asteptat ca asta sa se intample si in 2022. Separat de problemele cu timpii mari de livrare ai DACIA Logan 3 in 2022, e foarte posibil si ca pretul de vanzare al masinilor sa creasca, chiar daca nu mult, dar ajsutari ar putea fi necesare din cauza cresterii preturilor pentru semiconductori.

DACIA Logan 3 va ramane totusi foarte atractiva pentru consumatori in ciuda acestor ajustari de preturi, ceea ce ii va convinge pe cei de la DACIA sa continue sa invsteasca in dezvoltarea masinilor. O versiune usor modificata a DACIA Logan 3 este asteptata in 2022 cu includerea noului logo in anumite elemente de caroserie si de interior, insa un model facelift nu este asteptat pana cel mai devreme in 2023, poate inainte ca Bigster si noua serie Duster sa fie lansate pentru clienti.

DACIA Logan 3 poate fi cumparata in momentul de fata de pe website-ul DACIA, dar si din multe reprezentante din Romania, asa ca ramane doar ca fiecare sa aleaga de unde vrea sa o ia.