iPhone 14 va avea un Ecran Perforat pentru Camera Frontala

iPhone 14 Ecran Perforat Camera Frontala

iPhone 14 va fi lansat de catre compania Apple cu un ecran perforat pentru camera frontala, sau cel putin asta ne spun noi informatii inca nelansate cu privire la noua serie de telefoane care este in dezvoltare in Cupertino pentru lansare in toamna anului acesta.

iPhone are de ani de zile un decupaj in partea superioara a ecranului pentru a oferi posibilitatea de a utiliza un sistem de recunoastere faciala in vederea deblocarii telefoanelor, insa cu iPhone 14 lucrurile urmeaza sa se schimbe intr-un final in bine si pentru fanii Apple din toata lumea.

iPhone 14 fara decupaj in ecran ar putea avea Face ID ascuns sub acesta, sau eliminat complet pentru a face loc Touch ID, un sistem pe care foarte multi dintre fanii companiei americane il cer inapoi de ani de zile, dar pe care e totusi putin probabil sa il mai primeasca.

iPhone 14 se anunta totusi a fi un telefon extrem de interesant, chiar daca in baza informatiilor de acum se pare ca doar unele modele din serie ar urma sa vina cu asemenea tipuri de ecrane, cel mai probabil cele Pro, in timp ce restul ar cam trebui sa ramana fara aceasta schimbare majora.

iPhone 14 ar trebui sa fie lansat in toamna acestui an de catre compania Apple, cel mai probabil prin luna septembrie, insa pana atunci vom afla cel mai probabil mai toate noutatile importante care vor fi integrate de catre compania americana pentru noi.