iPhone 15: Noua Camera cu o Functie Speciala Asteptata

iPhone 15 zoom optic 10x periscop

iPhone 15 intra in atentia oamenilor din intreaga lume astazi pentru ca incep sa apara informatii cu privire la schimbarile majore care ar trebui sa ajunga in viitoarea serie de telefoane, iar dupa cum se prezinta lucrurile, e foarte posibil sa avem parte de surprize serioase.

iPhone 15, in versiunea Pro, ar putea fi lansat cu zoom optic de pana la 10X pentru cei care vor fi dornidi sa cumpere noile modele de telefoane, aceasta schimbare fiind oferita deja de catre unii producatori de telefoane inca de acum cativa ani de zile.

iPhone 15 ar putea avea o camera periscop implementata pentru a permite inregistrarea de poze cu zoom optic de pana la 10X, adica poze mai clare la distante mult mai mari decat pana acum, seria iPhone 13 avand zoom optic de pana la 3X oferit de catre Apple.

iPhone 15 ar ajunge astfel din urma cele mai noi modele de telefoane de la Huawei si Samsung, cei din urma oferind zoom digital de pana la 100X in baza unei camere telephoto cu zoom optic de 10X, dar in cazul Apple probabil ca nu vom avea parte de ceva chiar atat de dramatic.

iPhone 15 este o serie de telefoane care va fi lansata in cursul anului 2023 de catre Apple, astfel ca ramane doar sa asteptam si sa vedem daca zvonurile de acum se vor dovedi a fi adevarate, sau daca totul tine de implementari care nu vor fi posibile in realitate.