Dwayne Johnson: Atac Dur Lansat spre Vin Diesel Inaintea Fast & Furious 10

Dwayne Johnson Atac Dur Vin Diesel Fast & Furious 10

Divergentele intre actorii din franciza Fast & Furious continua, Dwayne Johnson acuzandu-l pe Vin Diesel de manipulare, si luand decizia de a nu face parte din distributia Fast & Furious 10.Astfel ,”The Rock” raspunde negativ invitatiei de a juca in urmatoarea parte a sagai,urand mult succes echipei de pe platoul de filmare.

 Relatia dintre cele doua staruri de la hollywood este una foarte rece, la baza problemei stand rivalitatea celor doi actori. Astfel dupa premiera spin-off-ului Hobbs & Shaw, cu Jason Statham in rol principal in 2019, Dwayne Johnson si-a anuntat plecarea din franciza din cauza relatiei tensionate pe care o are cu Vin Diesel, care interpreteaza personajul Dominic Toretto. Relatia dintre cei doi nu a fost vreodata una foarte buna, chiar daca in evenimentele de promovare ale filmelor parea foarte familiala.

Chiar daca anul trecut in noiembrie Vin Diesel a incercat o reconciliere cu Dwayne „The Rock” Johnson, acesta a reafirmat plecarea sa din franciza Fast &Furios. Intr-un interviu acordat recent postului CNN, acesta i-a adresat cateva cuvinte dure lui Vin Diesel : ”Este un exemplu de manipulare a lui. I-am spus direct ca nu ma voi intoarce la franciza. Am fost ferm, dar cordial si am spus ca voi sprijini intotdeuna distributia, si ca imi voi dori ca franciza sa aiba succes. Ultimul text public al lui Vin a fost un exemplu de manipulare. Nu mi-a placut ca s-a folosit de copii, sau de moartea lui Paul Walker.”

Cu toate acestea, celebrul actor a tinut sa ureze mult noroc echipei din spatele Fast & Furious: ”Scopul meu de la inceput a fost sa inchei calatoria incredibila cu aceasta franciza cu recunostinta si gratie. Este regretabil ca aceasta conversatie publica a tulburat totul. In orice caz, am incredere in universul Fast & Furious, si in capacitatea ei de a satisface publicul. Le doresc din suflet mult noroc fostilor mei colegi de platou, si echipei, si succes pentru urmatorul film.” a conchis Dwayne Johnson.

Franciza Fast & Furious a avut un mare succes in randul publicului, iar de-alungul anilor s-au facut nu mai putin de 9 filme, ceea ce a adus incasari uriase echipei de productie dar si starurilor. Publicul este in asteptarea celei de-a 10-a pelicule, dar inca nu stim cand va avea ea premiera pe marile ecrane.

Editor M.D.