Orange: Ce Primesc GRATUIT Clientii chiar la Inceput de 2022

Orange Primesc GRATUIT Clientii Inceput 2022

Orange continua in 2022 sa le ofere clientilor din toata Romania motive sa fie bucurosi ca-I folosesc serviciile, astfel ca ei au parte de o surpriza gratuita daca aleg sa faca in aceasta perioada o reincarcare pentru cartelele proprii, sau alte altor persoane. Orange spune ca ofera 10 GB de trafic de internet bonus pentru fiecare euro de credit reincarcat, fie ca aceasta reincarcare se face direct cu bani, sau cu o extraoptiune PrePay disponibila.

Orange ofera totusi gratuitatea pentru clienti numai daca se face o reincarcare direct din contul Orange, sau prin Orange Money, deci daca o faceti intr-un alt mod, nu veti beneficia de vreuna dintre gratuitatile care sunt oferite. Separat de cei 10 GB de trafic de internet, cei de la Orange le mai ofera clientilor din Romania inclusiv posibilitatea de a castiga telefoane mobile 5G, sau 1000 de euro in contul Orange Money, totul destul de simplu.

Orange da gratuit bani, telefoane si trafic de internet

Orange spune ca ofera 10 telefoane OPPO Reno6 5G, impartite in saptamanile de concurs, deci sunt extrageri saptamanale pana in data de 26 ianuarie, atunci cand se incheie in mod oficial aceasta promotie speciala care e derulata de operator. Totusi, pentru a va inscrie in campania celor de la Orange va trebui sa mergeti in meniul *100# pentru a va da consimtamantul in vederea participarii la aceasta promotie, fara el inscrierea fiind invalida.

Orange mentioneaza deasemenea faptul ca acei 10 GB de trafic de internet oferiti clientilor ca parte a acestei campanii pot fi consumati intr-o perioada de 30 de zile de la data acordarii, deci aveti o perioada limitata de timp in care-I puteti folosi. Desigur ca este vorba despre trafic de internet national care poate fi utilizat exclusiv in Romania, Orange specificand faptul ca nu-l putem folosi inclusiv in roaming, deci e bine de stiut inclusiv acest lucru.

Orange ofera pe website-ul sau mai multe detalii in legatura cu aceasta campanie speciala, asa ca daca sunteti interesati de ele, ar fi bine sa intrati acolo pentru a descoperi toate informatiile importante in legatura cu ea.