Cristiano Ronaldo Prins in Razboiul Jucatorilor de la Manchester United

Cristiano Ronaldo Prins Razboiul Jucatorilor Manchester United

Cristiano Ronaldo, desi capitan in premiera  la echipa de pe ”Old Trafford” in urma transferului realizat la echipa sa “de suflet”, Manchester United, nu a reusit sa impiedice infrangerea echipei sale in jocul cu Wolverhampton. Aceasta infrangere  a nascut controverse si la cateva zile de la terminarea meciului, Manchester United  devenind un butoi de pulbere pe cale sa explodeze.

Lucrurile pareau sa se indrepte odata cu venirea antrenorului german Ralf Rangnick insa prima infrangere  aduce cu ea si  problemele pe care le are actualul lot al „diavolilor”.

Astfel prima criza din era Rangnick pare ca se deruleaza in jurul lui Cristiano Ronaldo, care impreuna cu alti jucatori dau de inteles ca doresc sa plece de la United. Potrivit presei britanice, pana la 11 fotbalisti vor sa plece de pe „Old Trafford” dezamagiti de rolul lor in echipa. Atmosfera este foarte proasta si se pare ca echipa va avea mari probleme pe viitor.

Ultima iesire al lui Cristiano a fost in momentul in care potughezul si-a aratat frustrarea si supararea fata de jocul echipei printr-o postare pe instagram ”Avem nevoie de daruire mai multa si de o mentalitate mai puternica”, facand referire la mai multi colegi de-ai sai.

Aceasta postare a starnit reactia unor coechipieri, precum Luke Shaw, care dupa ultima infrangere, a aruncat sageti catre Ronaldo: ”Cred ca uneori calitatea nu este de ajuns. Cred ca mai avem nevoie de mai multa intensitate”.

Unii jucatori care nu au jucat in perioada antrenata de Solskaer se simt marginalizati, si acum chiar daca la carma echipei este alt antrenor. Se pare, conform unei surse ale presei britanice, ca jucatorii frustrati de tratamentului lui Rangnick sunt Jesse Lingard, Dony van de Beek, Eric Billy, sau Dean Henderson. Fostul capitan al lui Manchestre United, Gary Neville, vorbeste si despre o impartiere a vestiarului, si subliniaza un conflict intre Harry Maguire si Cristiano Ronaldo.

Astfel odata cu acesta criza de la Manchester United ,poate sa profite Barcelona, care pare sa se fi orientat catre Edison Cavani, daca varianta Morata nu se va putea materializa. Insa noul antrenor al lui Manchester United a evidentiat importanta lui Cavani: ”Este un jucator foarte important pentru mine.Imi doresc sa ramana pana la finalul sezonului.”