DIGI Mobil: Vestile GROZAVE, ce Ofera Special pentru Milioane de Romani

DIGI Mobil Vestile GROZAVE Ofera Special Milioane Romani

DIGI Mobil este unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicatii din Romania, dupa cum stiu foarte bine unii dintre voi, iar pentru milioane de clienti din toata tara are vesti grozave la inceput de 2022. Mai exact, cei de la DIGI Mobil au decis ca la inceput de 2022 sa continue sa le ofere romanilor din toata tara posibilitatea de a se porta in continuare in reteaua sa si sa beneficieze de reducere de 50% la abonamente pentru diverse perioade de timp.

DIGI Mobil le ofera romanilor din toata tara posibilitatea sa beneficieze de 4 luni de reducere de 50% pentru abonamentele de telefonie mobila daca vor sa se porteze in reteaua sa, o reducere destul de buna, in final. Vorbim aici despre oricare dintre abonamentele pe care DIGI Mobil le ofera pentru persoanele fizice, iar reducerea de 50% se aplica segmentat intr-o perioada contractuala de 2 ani de zile, deci nu primiti reducerea totala imediat dupa ce incepe contractul.

DIGI Mobil are oferte speciale la portare pentru toti romanii

DIGI Mobil ofera si pentru companiile din Romania o oferta speciala pentru abonamentele de telefonie mobila pe care le are, astfel ca vorbim tot despre 50% reducere, doar ca pentru 6 luni de zile. In cazul companiilor reducerea se aplica pentru o perioada mai lunga de timp decat in cazul clientilor persoane fizice, un lucru nu tocmai neobisnuit, cei de la DIGI Mobil incrcand sa atraga mai multi clienti companii la serviciile pe care le ofera in toata tara in momentul de fata.

DIGI Mobil are una dintre cele mai mari retele de telecomunicatii din Romania, cu acoperire care depaseste in multe cazuri asteptarile multor clienti, ea fiind substantial imbunatatita de-a lungul anilor. DIGI Mobil a facut investitii substantiale in reteaua sa de telecomunicatii, si va continua sa le faca in urmatorii ani pentru ca are doar de castigat, fiind de ceva vreme operatorul care inregistreaza cele mai multe portari in retea, lucru care nu se va schimba prea curand.

DIGI Mobil va avea aceasta oferta speciala de portare disponibila pana la finalul lunii ianuarie in Romania, asa ca ramane sa vedem in ce masura va decide sa o extinda si dupa aceasta perioada.