DACIA Duster 3: Marea Schimbare pe care o Doreau Multi Clienti in SUV

DACIA Duster 3 Marea Schimbare Doreau Multi Clienti SUV

DACIA Duster 3 se apropie incet, incet, de lansarea oficiala pe care cei de la DACIA o pregatesc inca de mai bine de un an de zile, iar mutarea procesului in Romania reprezinta o masura extrem de buna, dar care ne va aduce in timp si mai multe informatii cu privire la schimbarile majore. Una dintre ele are legatura cu motorul pe care DACIA Duster 3 il va avea, diverse informatii aparute pana cum dand de inteles ca vom vedea unul cu putere mai mare in noua masina.

DACIA Duster 3 ar trebui sa fie lansat de catre cei de la DACIA cu un nou motor de capacitate mai mare decat cele folosite in momentul de fata, dar care este deasemenea capabil sa ofere si putere mai mare pentru clientii care au nevoie de ea. Motoare de acest gen sunt folosite deja in America de Sud de catre cei de la DACIA pentur modelele Duster care sunt vandute sub brand-ul Renault acolo, iar in DACIA Duster 3 ar urma sa ajunga deasemenea versiuni similare.

DACIA Duster 3 va avea un motor mai puternic

DACIA Duster 3 ar putea beneficia de pe urma motoarelor de 1.7 si 2 litri care sunt folosite in America de Sud, cu unele modificari, iar asta pentru ca ele acolo sunt preluate de la modelele Renault care sunt vandute inclusiv in Europa de catre producator. Desigur ca acele motoare ar putea fi usor modificate pana cand DACIA Duster 3 va fi lansat, iar asta deoarece e nevoie ca ele sa respecte standarde de poluare mai stricte, cum sunt cele din Europa.

DACIA Duster 3 cu motor mai mare va fi, desigur, si mai scumpa in comparatie cu modelele care sunt vandute acum, iar asta pentru ca e normal sa vedem diferente de preturi, chiar si destul de mari, cand motorizarile sunt substantial diferite intre modele. Nu se stie foarte clar cu cat ar putea fi mai scumpa versiunea DACIA Duster 3 cu motor mai mare, dar in America de Sud versiunae pick-up cu 5 locuri e vanduta cu 23.000 de euro.

DACIA Duster 3 ar trebui sa fie lansata undeva prin 2023 de catre cei de la DACIA, fara a se cunoaste deocamdata o data clara la care va fi macar prezentata, insa asteptarile sunt foarte mari in ceea ce priveste acest nou model de masina.