WhatsApp: Schimbarea SECRETA din Telefoane, ce Nu Stia Multa Lume

WhatsApp poza profil notificari iphone

WhatsApp continua seria schimbarilor secrete pentru utilizatorii din intreaga lume, astfel ca astazi vorbim despre o noua veste grozava care vizeaza pe toata lumea, si e ceva de care ne vom putea bucura fara discutie dupa ce va fi oferita in mod oficial pentru noi toti.

WhatsApp a decis ca inclusiv cei care folosesc aplicatia de mesagerie prin intermediul iOS si a telefoanelor iPhone ar trebui sa aiba posibilitatea de a vedea in notificarile primite pentru mesaje si poza de profil a persoanei care le trimite respectivul mesaj prin platforma.

Aceasta modificare este una care vine dupa ce in cadrul aplicatiei de mesagerie au fost deja implementate de ceva vreme schimbari similare in Android, menirea lor fiind de a ajuta oamenii sa vada mai usor cine ii contacteaza prin intermediul platformei de mesagerie.

WhatsApp va afisa poza de profil in notificarile din iPhone

WhatsApp poza profil notificari iphone ios 15

Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata o notificare in cadrul careia este afisata poza de profil a persoanei care a trimis respectivul mesaj catre noi. Ideea in sine este una extrem de buna, si este grozav ca WhatsApp a decis intr-un final sa ne ofere asa ceva, mai ales ca unii oameni primesc multe mesaje zilnic prin aplicatie.

Schimbarea aceasta este oferita in principal multumita faptului ca iOS 15 aduce noi optiuni in ceea ce priveste felul in care aplicatiile pot transmite informatii prin notificari, astfel ca in lipsa acestei schimbari facute de catre Apple, nimic nu ar fi fost posibil pentru noi.

In momentul de fata aceasta schimbare majora este testata de catre aplicatia de mesagerie doar in versiunile beta ale aplicatiei pentru iOS si iPhone, dar exclusiv pentru cei care au iOS 15 instalat, deci daca aveti o versiune mai veche, nu veti putea vedea schimbarea implementata acum.

Desigur ca trebuie sa aveti si versiunea beta a aplicatiei WhatsApp instalata in cadrul telefonului pentru a putea vedea totul, fara ea fiind imposibila vizualizarea informatiilor, asa ca e bine sa stiti de la bun inceput si acest lucru pentru ca in versiunea oficiala nu e implementata inca aceasta modificare.