Netflix: Important Anunt OFICIAL pentru Milioane dintre Abonati

Netflix Leonardo DiCaprio explica finalul Don't Look Up

Netflix este cea mai mare platforma de streaming video la cerere, fara discutie, in intreaga lume avand peste 250 de milioane de abonati care platesc pentru a vedea filmele si serialele disponibile, iar pe final de an 2021 a lansat filmul Don’t Look Up. E putin probabil sa nu fi auzit despre filmul care a fost in atentia lumii intregi la final de an 2021, cei de la Netflix reusind sa capteze atentia foarte multor oameni cu Don’t Look Up si tot ceea ce a vrut el sa ne spuna.

Netlix vrea sa tina activ interesul pentru Don’t Look Up, si intreaga sa platforma, astfel ca a publicat un interviu special cu Leonardo DiCaprio, actor principal in film, acesta explicand finalul care a generat multe controverse in toata lumea. In filmul Don’t Look Up, Leonardo DiCaprio a jucat rolul unui doctor in astronomie al carui obiectiv a fost sa anunte omenirea in legatura cu o cometa care urma sa loveasca Pamantul si sa duca la distrugerea sa totala.

Netflix: Leonardo DiCaprio explica finalul Don’t Look Up

Netflix ne prezinta astazi o inregistrare cu Leonardo DiCaprio care incarca sa ofere o explicatie pentru finalul filmului Don’t Look Up, scopul fiind de a le oferi unor oameni informatii cu privire la ceea ce au gandit oamenii din spatele peliculei. Leonardo DiCaprio spune ca filmul Don’t Look Up este o analogie a culturii moderne si a incapacitatii noastre de a intelege adevarul stiintific, iar desigur ca de aici se pot face multe extrapolari.

Netflix a pus in prim plan problema schimbarilor climatice cu Don’t Look Up, iar Leonardo DiCaprio spune ca  in film cometa este folosita pentru a rpezenta o analogie a modului in care reactioneaza omenirea cand afla despre ceea ce se poate intampla cu Pamantului din cauza acestei probleme. Leonardo DiCaprio atrage atentia ca omenirea mai are o fereastra de timp de aproximativ 10 ani in care poate incrca sa rezolve problema schimbarilor climatice inainte ca ea sa devina imposibil de rezolvat.

Netflix a reusit sa creeze un film care sa ne arate cat de serioasa este aceasta problema majora cu care se confrunta omenirea, insa ramane de vazut ce fel de schimbari se vor face la nivel global pentru a se reduce impactul sau asupra oamenilor.