BANCA Transilvania: Ce Mesaj IMPORTANT pentru Clienti a Transmis la Inceput de 2022

BANCA Transilvania Mesaj IMPORTANT Clienti Transmis Inceput 2022

BANCA Transilvania incepe anul 2022 cu un mesaj extrem de important care ii vizeaza pe clientii sai din toata tara, iar daca te numeri printre ei, ar trebui sa stii ceea ce spune banca in momentul de fata. Mai exact, BANCA Transilvania vorbeste din nou despre problemele foarte mari generate de catre atacurile de tip phishing pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca, exact precum in alte cazuri, este vorba despre protejarea banilor oamenilor.

BANCA Transilvania le cere clientilor sa nu uite vreodata faptul ca angajatii sai nu cer prin email, SMS, mesaje pe retele de socializare, etc, informatii confidentiale care nu ar trebui dezvaluite decat intr-o agentie a bancii. BANCA Transilvania spune ca datele personale ale clientilor sai sunt in deplina siguranta, si ca email-urile pe care le primesc romanii sunt trimise la intamplare, dar e posibil sa fi primit deja email-uri cu privire la conturi la banci la care nu aveti vreun cont.

BANCA Transilvania: Ce Mesaj IMPORTANT pentru Clienti a Transmis la Inceput de 2022

BANCA Transilvania ne readuce deasemenea aminte ca nu este o idee buna sa accesam link-urile care ne sunt trimise prin intermediul email-urilor, SMS-urilor, sau retelelor de socializare, iar asta pentru ca ele pot fi malitioase. Acele link-uri ne pot directiona catre website-uri necunoscute care cel mai probabil sunt clone ale website-urilor BANCA Transilvania, deci informatiile pe care le introducem in ele ajung cel mai probabil direct in serverele celor din spatele atacurilor de tip phishing.

BANCA Transilvania are si o pagina speciala in cadrul website-ului sau in care vorbeste despre problemele acestea, deci puteti intra acolo pentru a afla mai multe informatii cu privire la metodele de protectie impotriva acestui tip de probleme. Desigur ca trebuie sa si intelegeti ceea ce explica BANCA Transilvania pentru a va putea proteja cat mai eficient impotriva atacurilor care sunt lansate in aceasta perioada, si nu doar in Romania, ci in toata lumea.

BANCA Transilvania incearca sa isi ajute clientii care devin victime ale atacurilor de acest gen, insa nu intotdeauna reuseste sa si faca acest lucru pentru ca oamenii sa isi poata recupera banii, de exemplu.