Lionel Messi: Anuntul despre Revenirea la Barcelona care a UIMIT Lumea

Lionel Messi Anuntul Revenirea Barcelona UIMIT LumeaLionel Messi Anuntul Revenirea Barcelona UIMIT Lumea

Lionel Messi ,multiplu campion al Spaniei cu Barcelona, si castigator de 7 ori al Balonului de Aur, performanta fara precedent in istoria fotbalului, pare ca nu este tocmai fericit la Paris, dupa transferul la PSG. Este stiut faptul ca acesta nu s-a despartit in termenii cei mai buni de Barcelona, Messi chiar plangand la conferinta de presa dinaintea plecarii catre clubul francez.

Lionel Messi este tot mai aproape de Barcelona, iar asta pentru ca in cadrul unei emisiuni televizate, fostul mijlocas de legenda al echipei catalane, ”Lobo” Carasco, a dezvaluit ca internationalul argentinian este nefericit la Paris, lipsindu-i viata de la Barcelona. Acesta a mai spus ca in cazul in care Lionel Messi nu castiga Liga Campionilor cu PSG, ar putea forta o plecare de la echipa franceza.

Lobo Carasco: ”Messi ar putea pleca de la PSG. Personal regreta ca a plecat de la Barcelona.” Aceasta declaratie a fostului fotbalist pare sa vina si in contextul in care Lionel Messi nu traverseaza o perioada prea buna, avand in vedere ca marele campion a fost recent confirmat ca infectat cu COVID-19, lucru care l-a afectat pe plan sportiv, acesta ratand pregatirea in vederea urmatoarelor meciuri  .

Lionel Messi este totusi in centrul unor vesti bune, atat pentru el, dar mai ales  pentru PSG,jucatorul trecand peste perioada de izolare si prezentand deja un test PCR negativ , ceea ce inseamna ca este apt sa faca deplasarea in Franta. Jucatorul de 34 ani va efectua alte cateva teste impreuna cu doctorii lui PSG, pentru a fi siguri ca este vindecat si ca virusul nu a lasat urme.

Lionel Messi este totusi o prioritate pentru PSG, clubul parizian luptandu-se sa-l pastreze atat pe el, cat si si pe Kyllian Mbape ,care este liber de a semna un pre-contract cu o alta echipa. Contractul parizianului expira pe data de 30 iunie, acesta fiind dorit foarte mult de Real Madrid, dar si de alte echipe puternice din Europa. ”Deciziile contractuale in fotbal te poate afecta doar daca nu esti indeajuns de matur.MpBAppe e matur .Sa speram ca Kyllian va continua”, a spus antrenorul  lui PSG Mauricio Pochettino.

Jucatorii lui PSG se intorc la antrenament in aceasta saptamana insa Pochettino nu se poate baza pe Lionel Messi, Juan Bernat, Sergio Rico, sau Nathan Bitumazala, depistati pozitivi la COVID-19, dar nici pe Neymar Jr., care a suferit o accidentare la genunchi in meciul cu Saint-Etienne. Acesta continua recuperarea in Brazilia pana pe 9 ianuarie, cand este asteptat sa se intoarca la clubul parizian.