COVID-19: Vedetele de la Hollywood Povestesc Experientele Infectarii

COVID-19 Vedetele Hollywood Povestesc Experientele Infectarii

Odata cu izbucnirea pandemiei de Coronavirus in 2020, multe dintre celebritatile de la Hollywood au inceput sa-si impartaseasca experientele  legate de infectia generata de virusul care a speriat o lume intreaga. Chiar si dupa ce la inceputul anului 2021 a fost introdus vaccinul, multe dintre vedete si-au aratat otimismul legat de sfarsitul acestei pandemii, insa unii s-au infectat, dezvaluindu-si experienta pe retelele de socializare.

Seth Meyers a impartasit “vestea proasta” privind infectarea cu COVID-19 intr-un tweet din 4 ianuarie 2022 insa el se simte bine datorita vaccinului si booster-ului. Gazda emisiunii “Late Night with Seth Meyers” a adaugat: ”Anulam restul spectacolelor saptamana aceasta, asa ca ramaneti conectati urmatoarea Luni pentru a vedea ce locatie cool avem pentru urmatorul studio

Pe 3 ianuarie Jimmy Fallon  a anuntat pe instagram ca a fost infectat cu temutul virus .Acesta a adaugat a facut o forma medie a bolii chiar daca era vaccinat cu doua doze plus boosterul

Whoopi Goldberg ,a fost si ea testata pozitiv, dezvaluirea find facuta chiar  in timpul show-ului la care este co-prezentatoare. ”Whoopi, din pacate, a fost testata pozitiv, dar va reveni probabil saptamana viitoare”. Din moment ce este vaccinata, ea are simptome foarte, foarte usoare, dar trebuie sa fim precauti la “The View”.

Starul din serialul “Real Housewives of Beverly Hills”, Garcelle Beauvais, spune intr-un video postat pe Instagram ”Am fost vindecata de COVID”, actrita de 55 ani subliniind ca, ”Infectia generata de COVID nu a fost foarte usoara, dar ma bucur ca am trecut peste. Sunt bucuroasa ca m-am vaccinat. Multumesc  tuturor pentru urari.”

Billie Elish a dezvaluit intr-o aparitie la ”The Howard Stern Show” ca a fost testata pozitiv. Ea s-a simtit rau doua luni: ”A fost rau, cand spun ca a fost rau, vreau sa spun ca m-am simtit oribil. Inca mai simt efectele adverse”, spune ea.

Coronavirus pare totusi ca a afectat foarte multe celebritati, celor mentionate mai sus adaugandu-se si: ex-chitaristul “Queen”, Brian May, Amanda Seyfried, Khloe Kardashian, Hilary Duff, Piers Morgan si altii.