GTA 6: Anuntul din 2022 Privind Lansarea Noului Joc al Rockstar

GTA 6 Anuntul 2022 Lansarea Noului Joc Rockstar

GTA 6 este unul dintre cele mai asteptate jocuri la care compania Rockstar Games lucreaza in momentul de fata, el fiind in dezvoltare de ceva vreme, insa 2022 ar putea fi anul unei vesti grozave pentru toata lumea, iar asta pentru ca ar trebui sa aflam in mod oficial despre el.

GTA 6 ar trebui sa fie anuntat in mod oficial de catre cei de la Rockstar Games in 2022, cel putin conform unor noi informatii venite in legatura cu titlul companiei americane, astfel ca ar trebui sa aflam despre existenta sa, insa despre lansare nu se stiu prea multe in momentul de fata.

GTA 6 nu va fi lansat in 2022, acest lucru parand sa fie destul de clar conform celor care au dezvaluit planurile companiei Rockstar Games, insa anul viitor ar trebui sa fie lansat noul titlu, cel putin daca datele de acum se vor dovedi a fi adevarate, si nu doar simple zvonuri fara o baza reala.

GTA 6 ar avea probleme in procesul de dezvoltare in momentul de fata, iar asta din cauza faptului ca au plecat unii dintre cei care au lucrat la producerea versiunilor anterioare, si au facut compania Rockstar Games atat de populara in randul a sute de milioane de gameri.

GTA 6 va veni cu multe noutati extrem de interesante atunci cand va fi lansat in mod oficial, astfel ca trebuie doar sa asteptam si sa vedem ce a pregatit compania Rockstar Games pentru noi, schimbarile anticipate fiind unele substantiale pentru toata lumea.