WhatsApp: Schimbarea OFICIALA, ce NU Asteptam pentru Telefoane

WhatsApp notificari mentiuni raspunsuri grup

WhatsApp vrea cu orice pret sa iti surprinda in mod pozitiv miliardele de utilizatori din intreaga lume, iar asta in conditiile in care a pregatit o noua schimbare oficiala importanta pentru toata lumea.

Dupa ce ieri v-am vorbit despre faptul ca WhatsApp vrea sa afiseze in notificarile din iOS 15, pe iPhone si in viitor pe iPad, poza de profil a persoanelor care ne trimit mesaje, sau publica mesaje in grupurile de conversatii, acum vine o alta schimbare majora.

WhatsApp vrea sa afiseze in notificarile primite de utilizatorii iOS informatii cu privire la mentiunile, sau raspunsurile, pentru mesajele publicate de catre noi in cadrul grupurilor de conversatii.

Puteti vedea in imaginea de mai jos ca atunci cand cineva raspunde unui mesaj publicat de catre noi intr-un grup de conversatii, acest lucru va aparea in notificare, situatia fiind similara si in cazul in care cineva me mentioneaza intr-un grup, fara ca noi sa fi publicat vreun mesaj.

Aceasta modificare majora care va fi lansata de catre WhatsApp Messenger, pentru toti cei care folosesc platforma de mesagerie, este una care in alte platforme exista de ani de zile pentru utilizatori.

WhatsApp notificari mentiuni raspunsuri grup iphone

Cu aceasta modificare vorbim doar despre oferirea a ceva ce altii au de multa vreme, dar o functie care ne poate face viata mult mai usoara pentru ca asa putem afla mult mai rapid daca mesajul publicat intr-un grup are vreo legatura cu noi, sau daca cineva vrea sa vorbeasca cu noi.

Era important ca aceste functionalitati sa fie oferite cu ani de zile in urma de catre aplicatia de mesagerie, insa schimbarile recente din iOS 15 au facut posibila oferirea ei, dar si a celei prezentata ieri.

Noile API-uri pe care iOS 15 le are faciliteaza preluarea de informatii de acest gen din cadrul platformei, si afisarea lor in notificarile trimise pe telefoane si tablete, deci in final vorbim despre o masura extrem de buna care cu siguranta va fi pe placul multor oameni.

Deocamdata aceasta schimbare este testata cu utilizatorii care folosesc versiunea beta a aplicatiei WhatsApp pentru telefoanele iPhone, si nu se stie cand anume va fi lansata in mod public pentru noi.