LIDL Romania: Vestile Oficiale, ce ne Ofera GRATUIT la Debutul 2022

LIDL Romania gratuit bmw seria 1 telefoane samsung

LIDL Romania surprinde complet la inceputul anului 2022, iar asta pentru ca s-a gandit sa le ofere gratuit clientilor din toata Romania ceva la care multi nici macar nu visau in aceasta perioada din an, vestile fiind unele excelente acum.

Cei de la LIDL Romania au anuntat zilele trecute ca incepand cu data de 10 ianuarie 2022 vor avea o noua promotie speciala si vor oferi gratuit o surpriza grozava pentru clienti, iar acum aflam si ce anume se ofera.

LIDL Romania a decis sa le ofere romanilor din toata tara posibilitatea de a castiga o masina BMW Seria 1, telefoane Samsung GALAXY Z Flip 3 5G, sau casti AirPods Pro, deci exista destule premii dintre care putem alege orice ne intereseaza.

LIDL surprinde in mod pozitiv cu decizia de a oferi aceste premii in mod gratuit pentru clientii din toata Romania, iar pentru a avea sansa de a le castiga nici nu trebuie sa facem prea multe, in final.

LIDL Romania da gratuit clientilor un BMW Seria 1 si telefoane Samsung

LIDL Romania gratuit bmw seria 1 telefoane samsung airpods

LIDL Romania ne cere sa cumparam produse de minim 70 de LEI din oricare dintre magazinele sale din Romania, dar este nevoie sa utilizam cardul LIDL Plus la casa de marcat in momentul in care facem achizitia pentru a putea fi inscrisi in aceasta promotie.

Cardurile LIDL Plus pot fi facute de catre oricine, iar multumita lor putem beneficia de reduceri destul de bune in magazinele LIDL din toata tara, asa ca merita sa aveti un asemenea tip de card de fidelitate facut.

LIDL Romania ofera gratuit doar un BMW Seria 1 pentru romani, dar ofera 5 telefoane Samsung GALAXY Z Flip 3 5G si 10 perechi de casti AirPods Pro,a stfel ca aveti de unde alege premiile de care sunteti cu adevarat interesati.

Vorbim despre vesti excelente pentru milioane de romani din toata tara, iar asta pentru ca foarte multi oameni vor avea sansa de a castiga oricare dintre produsele care sunt listate acum pentru noi toti.

LIDL Romania desfasoara aceasta campanie pentru o perioada limitata de timp in Romania, asa ca ar fi bine sa profitati de ea cat este disponibila inainte ca promotiile sa dispara in totalitate din cadrul magazinului online din Romania.