WhatsApp: Schimbarea COMPLEXA Facuta in Secret in iPhone, Android

WhatsApp Schimbarea COMPLEXA Secret iPhone Android

WhatsApp face o noua si complexa schimbare pentru aplicatia oferita pentru telefoanele iPhone si Android, iar desigur ca totul este realizat in secret, dar cu toate acestea, iata ca vedem in avans ce va fi oferit.

Mai exact, cei de la WhatsApp vor sa implementeze noi optiuni avansate pentru cautarea de informatii in cadrul aplicatiei pentru iPhone si Android, iar asta deoarece era nevoie de asemenea noutati importante care sa fie oferite, chiar daca vin destul de tarziu.

WhatsApp face aceste schimbari initial pentru versiunea aplicatiei care este oferita pentru companiile active in platforma, iar multumita ei putem filtra cautarile in functie de contacte, non-contacte si mesaje necitite.

WhatsApp va oferi noi filtre complexe pentru cautari

Puteti vedea in imaginea de mai jos cum a fost gandit totul de catre cei de la WhatsApp, iar o companie poate vedea mai usor mesajele care vin de la diversi clienti, sau potentiali clienti, pentru a sti si cum anume sa raspunda mai usor la diverse cereri.

WhatsApp Schimbarea COMPLEXA Secret iPhone Android cautari

WhatsApp ne va permite, in mod surprinzator, inclusiv combinarea de filtre pentru cautarile pe care le facem, astfel ca putem sa obtine rezultate mult mai exacte pentru orice fel de cautari realizate.

Aplicatia nu pare sa impuna vreo limita in ceea ce priveste numarul de filtre pe care le putem selecta simultan pentru a le utiliza in vederea unei cautari, asa ca din acest punct de vedere avem parte de o functionalitate complesa, insa si foarte utila pe iPhone si Android.

WhatsApp poate limita totul doar in anumite versiuni ale aplicatiei

WhatsApp a implementat deocamdata exclusiv in versiunea aplicatiei pentru companii aceasta modificare complexa, si nu se stie inca daca ea va ajunge inclusiv in versiunea publica a aplicatiei.

Nu este exclus ca in final aceasta functie sa nu mai fie implementata pentru toata lumea, si sa fie oferita doar pentru companii in ideea de a le ajuta sa descopere mai usor conversatii pe care le au cu diversi clienti, sau potentiali clienti, dar totul depinde de succesul pe care-l va avea.

WhatsApp mai lucreaza si la foarte multe alte functii extrem de interesante pentru utilizatorii iPhone si Android din intreaga lume, iar despre unele am aflat deja, in timp ce despre altele vom afla in viitor.