DIGI Mobil: Masura Oficiala Anuntata pentru Clienti la Inceput de 2022

DIGI Mobil Masura Oficiala Anuntata Clienti Inceput 2022

DIGI Mobil a inceput anul 2022 cu o masura foarte importanta aplicata spre beneficiul clientilor din toata Romania, iar asta vine ca o veste extrem de buna despre care oricine ar trebui sa stie in momentul de fata, pentru ca aduce beneficii insemnate.

DIGI Mobil a inceput anul 2022 cu o noua imbunatatire a retelei de telecomunicatii pe care o ofera in toata Romania, iar asta in conditiile in care in fiecare luna anunta imbunatatiri pentru ea, si investeste sume considerabile pentru asta.

Operatorul a anuntat chiar zilele trecute ca a facut noi modificari pentru reteaua de telefoni emobila pe care o ofera in Romania, fara a spune foarte clar ce anume s-a schimbat, dar asta nu e tocmai o noutate in ceea ce priveste aceste schimbari.

Compania a publicat totusi faptul ca exista modificari pentru retelele 2G, 3G, 4G de telefonie mobila pe care le are active la nivelul intregii tari, exceptie facand cea 5G, care din 2020 nu a mai fost imbunatatita. Compania continua investitiile in retelele sale de telefonie mobila pentru ca isi creste in mod constant numarul de clienti, deci in final compania este obligata sa ofere si servicii de calitate pentru a-I tine pe acei clienti in retea.

Cati bani sunt investiti pentru intretinerea si imbunatatirea retelelor de telecomunicatii pe care grupul DIGI le are, nu se stie foarte clar, insa operatorul reuseste sa se laude cu acoperire din ce in ce mai buna anual.

Din pacate, imbunatatirile se limiteaza doar la extinderea acoperirii retelei, nu si la o rezolvare a problemelor privind performantele pe care le ofera infrastructura de telecomunicatii pe care o are grupul de telecomunicatii.

In aceasta idee, desi clientii vin cu entuziasm la operator, din pacate nu beneficiaza de performante la fel de bune precum in retele ca Orange, sau Vodafone, dar desigur ca si pretul serviciilor de care beneficiaza este mult mai mic. Este de asteptat ca aceste investitii facute in infrastructura de telecomunicatii a grupului sa continue si in cursul anului 2022, insa nu se stie in ce masura, mai ales ca dezvoltarea retelei 5G este blocata de aproape 2 ani de zile, din pacate.