DACIA Duster 3: Vestile GROZAVE despre cele 3 Noi Modele Speciale

DACIA Duster 3 Vestile GROZAVE 3 Noi Modele Speciale

DACIA Duster 3 este urmatoarea generatie importanta de SUV-uri care se afla in plin proces de dezvoltare la compania DACIA, iar astazi aflam cateva vesti grozave cu privire la noutatile majore pe care le va aduce aceasta masina a companiei romanesti.

DACIA Duster 3 fusese deja anuntata ca o masina care va fi disponibila inclusiv in versiuni cu motorizare hibrida, insa acum vin si alte detalii extrem de interesante cu privire la ceea ce va veni.

Conform presei din Italia, se pare ca noul model de SUV al companiei romanesti va fi disponibil in nu doar una, ci trei versiuni hibride pentru clientii din toata lumea, ceva ce vine ca o surpriza extrem de interesanta in ceea ce priveste lansarea.

Mai exact, se pare ca vor exista versiuni mild hybrid, full hybrid si plug-in hybrid, deci ar trebui sa existe cate ceva pentru fiecare, iar acestea vin, desigur, direct de la masinile Renault, care au tehnologiile care vor fi folosite.

SUV-ul romanesc va fi facut pe platforma CMF-B, exact aceeasi pe care sunt facute Logan 3, Sandero 3, Jogger, deci era de asteptat ca si acest SUV sa fie facut tot pe ea, asa cum ne-au spus destule zvonuri, iar Bigster nu va fi intr-un fel diferit. Stiam ca Jogger va fi un model cu motorizare mild hybrid sau plug-in, si e putin probabil sa existe vreo alta versiune disponibila, insa se pare ca pentru SUV-uri ar urma sa fie oferita o gama completa de masini de acest gen.

O versiune full hybrid a SUV-ului companiei romanesti ar fi extrem de interesanta, dar probabil si foarte costisitoare, iar asta pentru ca toata tehnologia este foarte departe de a fi ieftina, chiar daca ea este preluata cam in totalitate de la masinile Renault. Acest proces reduce costurile de productie pentru masinile care sunt vandute clientilor, insa nu elimina in totalitate necesitatea ca masina sa fie vanduta la un pret mare de catre producator cand este lansata.

In baza informatiilor pe care le-am aflat pana acum din diverse surse, se pare ca noua generatie de SUV-uri romanesti ar urma sa isi faca aparitia pe piata in anul 2024, dar prezentarea oficiala ar trebui sa aiba loc in cursul anului 2023.