DACIA Logan: Decizia OFICIALA a Renault pentru Noile Modele Speciale

DACIA Logan Decizia OFICIALA Renault Noile Modele Speciale

DACIA Logan este vizata de un anunt oficial facut de catre Renault, iar asta in conditiile in care urmatoarea generatie de masini va fi una extrem de importanta pentru compania romaneasca, desi ea este destul de departe de lansare.

Mai exact, DACIA Logan 4 este viitoarea generatie de masini pe care cei de la DACIA o vor lansa pentru clientii din intreaga lume, iar conform celor de la Renault, e bine sa ne asteptam la schimbari majore.

DACIA Logan 4 ar putea fi primul model de sedan de la DACIA care ar putea fi oferit intr-o versiune hibrida, iar asta pentru ca Renault vrea sa sa vanda exclusiv masini electrice dupa 2030, spunand ca DACIA va urma in acest plan foarte ambitios.

Daca Renault va produce exclusiv modele electrice de masini dupa 2030, e clar ca la DACIA se va pune accent mare pe modelele hibride, iar DACIA Logan 4 va face cu siguranta parte din acest plan foarte ambitios al producatorului roman.

DACIA Logan: Decizia OFICIALA a Renault pentru Noile Modele Speciale

DACIA Logan 4 ar trebui sa fie lansata undeva prin 2030, sau la 1, ori 2 ani dupa aceea, iar din moment ce DACIA va face trecerea la modele exclusiv electrice dupa Renault, e clar ca va fi o perioada de tranzitie cu versiuni hibride ale modelelor din gama.

DACIA Logan va fi mai mult ca sigur unul dintre modelele care va fi oferit intr-o versiune hibrida, doar ca pare improbabil ca pana in 2030 sa fie lansata o asemenea versiune pentru clienti.

DACIA Logan este o masina foarte ieftina, iar urmatoarea generatie va trebui sa ramana in aceleasi limite, iar asta pentru ca pretul mic de vanzare este unul dintre principalele motive pentru care automobilele sunt cumparate de catre clienti.

Daca DACIA Logan 4 nu va ramane ieftina in versiunea hibrida, sau cea electrica, atunci interesul vis-à-vis de serie va scadea, insa nimeni nu stie deocamdata cam dat de mari ar putea fi diferentele fata de modelele actuale.

DACIA Logan va trece prin diverse schimbari pana in momentul in care va fi lansat primul model hibrid, sau electric, iar in final e foarte posibil sa vedem cresteri substantiale de preturi pentru masinile aflate la vanzare.