LIDL Romania: Importanta Decizie OFICIALA Anuntata Romanilor din Tara

LIDL Romania Importanta Decizie OFICIALA Anuntata Romanilor Tara

LIDL Romania ne anunta din nou in mod oficial cu privire la o noua decizie foarte importanta pe care a luat-o, una despre care e foarte bine sa stim pentru ca vine ca o veste excelenta pentru milioane de romani din toata tara in aceasta perioada.

LIDL Romania a decis sa actualizeze ofertele pe care le vor avea disponibile in magazinele din toata tara, astfel ca au publicat si noul catalog de reduceri pentru produsele disponibile din 17 ianuarie.

Puteti vedea in mesajul oficial de mai jos ceea ce spune lantul de supermarket-uri in legatura cu noile promotii care vor fi disponibile in mod oficial pentru noi incepand cu data de 17 ianaurie, ele urmand a fi disponibile doar pana in data de 23 ianuarie.

Produsele Parkside vor fi disponibile in mod oficial in supermarket-urile lantului din toata tara incepand din cursul zilei de 17 ianuarie, ele avand promotii speciale disponibile pentru noi.

Mai mult decat atat, se pare ca vor fi disponibile mai multe produse traditionale romanesti pentru cei care vor fi dornici sa cumpere ceva produs in Romania, iar desigur ca vom avea de unde sa alegem ceva care sa ne si fie pe plac, pana la urma.

Inclusiv obiecte vestimentare vir fi disponibile in magazine pentru oricine este interesat sa le cumpere, deci vestile sunt bune si din acest punct de vedere pentru cei care au nevoie de asa ceva.

Separat de asta vor fi disponibile noi oferte speciale pentru cei care au carduri LIDL Plus, acestea putand fi activate de catre oricine este dornic sa beneficieze de diverse reduceri speciale direct de pe propriul telefon mobil, sau PC.

Reducerile disponibile in cadrul LIDL Plus sunt actualizate saptamanal de catre lantul de supermarket-uri, deci exista in mod constant noutati disponibile pentru noi, si asta e bine pentru ca avem parte de varietate tot timpul.

Catalogul cu reduceri noi pentru toate magazinele din tara poate fi vazut direct pe website-ul companiei, si nu trebuie sa uitati ca toate aceste promotii vor fi disponibile in mod oficial abia de saptamana viitoare pentru toata lumea.