Coronavirus Romania: Noul Numar Crescut de Cazuri Noi in 14 Ianuarie 2022

Coronavirus Romania Noul Numar Crescut Cazuri Noi 14 Ianuarie 2022

Coronavirus continua sa genereze cresteri exponentiale ale numerelor de cazuri noi de infectare in Romania, autoritatile raportand in continuare dublari ale numerelor de cazuri noi in tara noastra de la o saptamana la cealalta, exact precum estimau acum mai bine de o saptamana de zile, iar cifrele vor creste substantial.

Coronavirus sta inclusiv la baza unei noi cresteri a numarului de internari in spitale, medicii incepand deja sa reclame faptul exista tot mai multi oameni atat in sectiile normale in care sunt tratati oamenii cu forme usoare, medii, sau grave, cat si la terapie intensiva, iar asta ar putea genera o crestere a deceselor.

Dupa cum prea bine stiti deja, campania de vaccinare nu merge in directia potrivita in aceasta perioada, din pacate, iar asta va face din valul 5, probabil, cel mai puternic de pana in momentul de fata, autoritatile anuntand ca se asteapta la cresteri exponentiale ale numerelor de infectari in urmatoarea perioada de timp.

“Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 14 ianuarie 2022, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 9.884 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 30 de decese, dintre care 3 anterioare. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00.”

Cifrele finale oficiale pentru 14 ianuarie 2022 vor fi anuntate dupa ora 13:00.