WhatsApp: iPhone, Android si Noua Schimbare SECRETA pentru Aplicatie

WhatsApp iPhone Android Noua Schimbare SECRETA Aplicatie

WhatsApp continua cu succes procesul de shimbari majore pentru aplicatia de mesagerie, iar astazi vorbim despre o noua veste grozava multumita modificarilor secrete care sunt facute pentru platforma disponibila pe iPhone si Android acum.

WhatsApp a inceput acum cateva saptamani sa implementeze in cadrul aplicatiei pentru iPhone si Android o noua functionalitate speciala care ne permite sa reactionam pentru mesajele primite in conversatii si grupuri.

Noua functie este preluata de la Facebook Messenger de catre platforma, ambele fiind detinute de catre Facebook, desigur, iar in baza a ceea ce am vazut pana acum, ea urmeaza sa functioneze intr-un mod similar cu cel cunoscut din aplicatia separata.

Ideea de a aduce reactiile pentru conversatiile din cadrul acestei aplicatii este una extrem de buna, iar asta pentru ca oamenii vor avea intr-un final mai multe optiuni pentru a purta conversatii cu persoanele apropiate, sau nu.

Pentru ca implementarea pare sa progreseze intr-un mod anticipat de catre compania americana, ea a decis sa implementeze in versiunile beta ale aplicatiei pentru iPhone si Android inclusiv notificari pentru a sti cand sunt date reactii la mesaje.

WhatsApp iPhone Android Noua Schimbare SECRETA Aplicatie reacii

Puteti vedea in imaginea de mai sus cam cum arata aceasta noua modificare facuta pentru aplicatia de mesagerie, iar in baza ei de fiecare data cand cineva reactioneaza la un mesaj pe care il primim, vom vedea o notificare.

In baza setarilor care vor fi disponibile pentru notificari, vom putea selecta cum vom primi aceste notificari in functie de mediul in care sunt date reactiile, astfel ca este posibil sa selectam sa nu primim notificari daca ele vin din conversatii, sau grupuri.

Controlul fin asupra notificarilor este foarte important, iar asta pentru caputem alege sa ignoram anumite medii prin care vin notificarile in cadrul aplicatiei de mesagerie pe care o folosim.

Avand in vedere ca toate aceste modificari sunt implementate pentru iPhone si Android abia in versiunile beta ale aplicatiilor, ramane de vazut cat timp va dura pana cand ele vor fi disponibile in mod oficial pentru toata lumea.