Huawei MATE 50 Pro: Important Anunt OFICIAL Privind Lansarea Telefonului

Huawei MATE 50 Pro Important Anunt OFICIAL Lansarea Telefonului

Huawei MATE 50 Pro este urmatorul model important de telefon pe care compania Huawei vrea sa il aduca pe piata pentru clientii sai din intreaga lume, iar conform unei declaratii oficiale, se pare ca nu vom mai avea mult de asteptat dupa lansarea sa. Derek Yu, presedintele diviziei care se ocupa de zona de Est a Europei, a anuntat in mod oficial faptul ca Huawei MATE 50 Pro va fi lansat in anul 2022 pentru clientii din intreaga lume.

Huawei MATE 50 Pro trebuia sa fie lansat in toamna anului trecut de catre Huawei, insa pandemia si sanctiunile impuse de catre SUA au amanat aceasta lansare, astfel ca s-a ajuns la situatia ca telefonul sa fie lansat in anul 2022. Desigur ca nu se stie cand in 2022 vom vedea Huawei MATE 50 Pro lansat pentru clientii din intreaga lume, dar sperantele multor fani se leaga de o lansare cat se poate de rapida pentru noul telefon.

Huawei MATE 50 Pro: Important Anunt OFICIAL Privind Lansarea Telefonului

Huawei MATE 50 Pro Important Anunt OFICIAL Lansarea Telefonului derek yu

Huawei MATE 50 Pro ar urma sa vina cu Harmony OS 2 integrat de catre cei de la Huawei, dar numai in China, iar asta pentru ca doar acolo poate fi oferit sistemul de operare cu functionalitatea sa completa, lucru care in alte zone de pe glob nu este posibil. Desigur ca Huawei MATE 50 Pro va fi vandut la nivel global de catre chinezi, insa nimeni nu stie foarte clar cam cand, si ce fel de functii vor fi eliminate pentru ca vanzarea in toata lumea sa fie posibila.

Huawei MATE 50 Pro ar trebui sa vina fara conectivitate 5G in afara Chinei, iar asta din cauza limitarilor pe care sanctiunile impuse de catre SUA le aduc pentru producatorul chinez, ceva ce era anticipat de ceva vreme de multi. Din pacate peste aceste probleme e imposibil de trecut, o situatie care nu e tocmai noua pentru companie, iar Huawei MATE 50 Pro nu va fi diferit fata de celelalte modele puse pana acum in vazare.

Huawei MATE 50 Pro ar trebui sa fie si usor mai scump decat modelele care au fost puse la vanzare pana recent, iar asta din cauza tehnologiilor care sunt integrate in el, deci tot ce ramane de vazut este cand anume va ajunge pe piata.