Netflix: ATENTIE! Noi CRESTERI de Preturi Anuntate in mod Oficial

Netflix ATENTIE Noi CRESTERI Preturi Anuntate Oficial

Netflix, cea mai mare platforma de streaming video la cerere din intreaga lume, a anuntat in mod oficial cresteri de preturi pentru abonamente, iar numarul celor care vor fi afectati este foiarte mare. Netflix a confirmat in mod oficial faptul ca va creste preturile abonamentelor pe care le vinde in SUA pentru cei interesati sa beneficieze de serviciile sale, iar aici vorbim despre zeci de milioane de abonati care se bucura de titlurile platformei in fiecare luna.

Netflix nu a mai facut de ceva vreme ajustari pentru preturile abonamentelor pe care le vinde in SUA, astfel ca acum a decis ca ele ar trebui sa fie mai scumpe cu preturi cuprinse intre 1.5 dolari si 2 dolari.

Aceleasi valori au fost alese de catre cei de la Netflix pentru preturile abonamentelor din Canada, care au fost deasemenea scumpite, deci vorbim despre o decizie care afecteaza un numar mare de abonati, cateva milioane fiind activi inclusiv acolo.

Netflix creste preturile in SUA, urmeaza si Europa

Netflix nu a mai crescut preturile abonamentelor sale din SUA din toamna anului 2020, dar multa lume se astepta sa vada aceasta masura in aceasta perioada din cauza costurilor mai mari pe care le are platforma. Dupa cum prea bine stiti deja, Netflix are costuri ridicate atat cu streaming-ul titlurilor pe care ni le pune la dispozitie, cat si cu licentierea de continut care sa fie disponibil pentru abonatii din intreaga lume, deci trebuie sa acopere cumva costurile.

“Înțelegem că oamenii au mai multe opțiuni de divertisment ca niciodată și ne angajăm să oferim o experiență și mai bună pentru membrii noștri. Ne actualizăm prețurile astfel încât să putem continua să oferim o mare varietate de opțiuni de divertisment de calitate. Ca întotdeauna, oferim o serie de planuri, astfel încât membrii să poată alege un preț care să corespundă bugetului lor.”

Netflix va aduna sute de milioane de dolari anual multumita acestei cresteri a preturilor abonamentelor, iar cum preturile filmelor sale ajung sa depaseasca si 200 de milioane de dolari pentru o singura pelicula, e de inteles ce se intampla. Chiar daca deocamdata nu a fost anuntata o crestere a preturilor abonamentelor in Europa, ea va veni cu siguranta, pentru ca de fiecare data cand au crescut preturile in SUA, s-a intamplat acelasi lucru inclusiv in Europa.

Netflix va ajunge intr-un final sa creasca preturile la nivel global pentru abonatii sai, iar asa poate aduna chiar si peste 1 miliard de dolari in plus la bugetul anual de productie, sau licentiere de continut.