Lionel Messi: Motivele Deciziei de a PARASI PSG pentru Barcelona

Lionel Messi Motivele Deciziei PARASI PSG Barcelona

Lionel Messi ,castigatorul Balonului de Aur pentru a saptea oara,este probabil cel mai iubit jucator de fotbal de pe planeta la ora actuala. Acesta  a fost transferat  in vara lui 2021 de la Barcelona la  Paris Saint – Germain, mutarea fiind considerata de presa franceza un bun prilej pentru formatia parisiana de a castiga Champions League in 2022. In  ultima perioada, Messi  a avut probleme legate de infectarea cu  COVID-19, acesta dezvaluind  ca recuperarea a durat mai mult decat s-a prevazut initial.

Lionel Messi, dupa mutarea de la Barcelona la Paris Saint-Germain, pare ca nu trece printr-o perioada buna, cel putin in jocurile din campionat, in 11 aparitii acesta marcand doar un singur gol pentru formatia pariziana. Cu toate ca Messi s-a reintalnit cu fostul sau coechipier, Neymar, in ultimile partide randamentul argentinianului a fost unul scazut. Asta s-ar datora, spun unele surse din presa franceza, si faptului ca familia sa nu reuseste sa se adaptaze la noua viata din Paris. Forma sportiva a atacantului dar si infectarea cu COVID-19 din ultimile saptamani fac ca lucrurile sa nu functioneze foarte bine pentru club, insa nici pentru familia sa.

Lionel Messi, conform presei franceze, ar fi primit de la sotia sa, Antonella Raccuzzo, sugestia ca ea si copii sa se intoarca la vechea lor locuinta, Castelldefels, din Barcelona. Familia lui Messi nu reuseste, astfel, sa se adapteze la conditiile meteo din capitala Frantei, iar limba reprezinta si ea o problema pentru ei.

 Avand in vedere felul in care evolueaza lucrurile in acest moment, Lionel Messi va incerca probabil o revenire la clubul Barcelona, asta si dupa ce acolo a revenit vechiul sau prieten Dani Alves, dar si fostul coechipier Xavi, in postura de antrenor. Lucrurile insa nu sunt atat de simple pentru argentinian, deoarece despartirea de clubul catalan nu a fost prea fericita, si nici relatiile cu presedintele Laporta nu mai sunt atat de bune,datorita modului in care afost indepartat de pe Camp Nou.

Contractul lui Lionel Messi cu Paris Saint Germain este valabil 2 ani, plus inca unul optional, salariul acestuia fiind unul fabulos. Astfel atacantul argentinian primeste pentru primul an 30 milioane de euro, iar in urmatoarele doua el va primi cate 40 de milioane de euro, asta cu conditia ca Lionel Messi sa duca la bun sfarsit intregul contract pe care l-a semnat cu Paris Saint-Germain.

Editor M.E.D.