BANCA Transilvania: Mesajul pentru Clienti, ce NU Stiau Multi Romani

BANCA Transilvania Mesajul Clienti NU Stiau Multi Romani

BANCA Transilvania vrea sa le transmita clientilor romani din toata tara un mesaj foarte important cu privire la ceva ce multi dintre ei nu stiau, iar asta pentru ca in anuntul de mai jos vorbeste despre o functie speciala.

BANCA Transilvania a implementat de ceva vreme in cadrul aplicatiei sale BT Pay o functie care ne ofera posibilitatea de a scoate bani de la bancomate folosind doar un cod generat de catre aceasta aplicatie, fara a mai folosi PIN-ul cardurilor.

BANCA Transilvania a implementat de foarte multa vreme aceasta functionalitate speciala pentru aplicatia BT Pay a telefoanelor mobile iPhone si Android, iar daca nu ma insel a fost chiar prima banca de la care am avut asa ceva. Chiar daca functionalitatea este oferita de multa vreme de catre BANCA Transilvania pentru clienti, nu multi stiu ca ea este oferita si nu stiu cum sa o foloseasca pentru a scoate bani de la bancomatele compatibile fara a avea cardul contului la ei.

BANCA Transilvania a gandit aceasta functionalitate pentru a le oferi clientilor din toata Romania un sistem mai usor de a scoate bani rapid, chiar si fara a avea cardul contului la ei in acel moment.

Avand in vedere ca mai toata lumea pleaca de acasa cu telefonul in mana, sau buzunar, era normal ca functii de acest gen sa fie implementate la un moment dat pentru aplicatiile bancare ale telefoanelor noastre, ele fiind gandute intr-un mod foarte simplu de folosit.

BANCA Transilvania are o sectiune speciala in cadrul aplicatiei BT Pay prin care ne ofera posibilitatea de a beneficia de acest sistem pentru a putea scoate bani de la bancomate cu doar un cod generat din telefon. Exista in aplicatie si o lista de bancomate ale bancii de la care putem scoate bani folosind aceasta functie speciala, iar asta pentru ca nu putem face acest lucru de la toate bancomatele pe care banca le are in tara noastra deoarece nu toate sunt interconectate pentru acest sistem.

BANCA Transilvania ofera in cadrul website-ului sau mai multe informatii despre acest sistem, asa ca daca sunteti interesati de el, ar trebui sa mergeti acolo si sa vedeti ceea ce are de spus pentru noi.