WhatsApp: Vestile Grozave, SCHIMBARI pentru Milioane de Oameni

WhatsApp Vestile Grozave SCHIMBARI Milioane Oameni

WhatsApp este de departe cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, ea fiind folosita de catre peste 2 miliarde de oameni pe telefoane mobile, tablete, calculatoare, iar numarul va creste foarte curand.

WhatsApp are de ceva vreme disponibila o aplicatie pentru calculatoarele cu sistem de operare Windows, iar compania americana vrea sa extinda functionalitatea pe care o ofera prin intermediul ei, insa si experienta generala pe care o ofera oamenilor.

WhatsApp are, in aceasta idee, implementate noi schimbari majore pentru cei care decid sa foloseasca aplicatia de pe calculatoarele cu sistem de operare Windows, iar unele le puteti vedea mai jos. Se pare ca toti cei care decid sa incerce WhatsApp pe Windows vor beneficia de un nou design imbunatatit care sa aduca o experienta actualizata pentru interfata care va fi oferita in cadrul sistemului de operare Windows 11, vestile fiind foarte bune, dupa cum puteti vedea.

WhatsApp va avea elemente de design mult mai interesante multumita schimbarilor care sunt preluate din noua interfata care este folosita pentru Windows 11, scopul fiind de a se crea o experienta unificata.

WhatsApp Vestile Grozave SCHIMBARI Milioane Oameni windows

Desigur ca toti cei care vor folosi totul in cadrul Windows 10 vor avea parte de o experienta diferita, dar teoretic mai buna, multumita design-ului imbunatatit, cel al Windows 11 fiind apreciat de catre destul de multa lume dupa lansarea sistemului de operare al Microsoft.

WhatsApp are toate aceste schimbari facute in secret in momentul de fata pentru cei care testeaza versiunea beta a aplicatiei pentru Windows, astfel ca daca folositi versiunea oficiala nu veti beneficia de aceste modificari. Separat de schimbarile vizibile, cei de la Windows fac o serie de modificari pentru performante, rezolvarea problemelor, dar si experienta generala de care beneficiaza utilizatorii, astfel ca in mod teoretic ar trebui sa avem parte doar de schimbari suficient de bune.

WhatsApp mai pregateste actualizari inclusiv pentru celelalte versiuni ale aplicatiilor sale, dar cat va dura pana cand le vom vedea oferite in mod oficial, este deocamdata destul de greu de ghicit.