Lionel Messi: Lovitura DURA Pregatita PSG Impreuna cu Kylian Mbappe

Lionel Messi Lovitura DURA Pregatita PSG Impreuna Kylian Mbappe

Lionel Messi, castigatorul Balonului de Aur in 2021, si considerat de multa lume cel mai bun jucator de fotbal din toate timpurile, este in centrul atentiei si in perioada aceasta de transferuri, data fiind situatia actuala a atacantului la echipa franceza Paris Saint Germain.

Lionel Messi nu are un sezon tocmai bun, iar acum ar putea primi o lovitura serioasa de la PSG din cauza marii dorinte a lui Kylian Mbappe de a pleca la Real Madrid, lucru sugerat si in cel mai recent interviu al sau. Contractul starului francez expira in aceasta vara, iar Paris Saint Germain incearca cu disperare sa-l pastreze in lot, chiar daca pretentiile financiare, sau contractuale ale lui nu sunt indeplinite.

Lionel Messi este acum cel mal bine platit jucator de la PSG, insa planul clubului de a-l pastra pe Kylian Mbappe ar implica automat o crestere salariala  pentru atacantul francez, probabil la o valoare care o va depasi pe cea a salariului argentinianului, situatie care ar putea genera tensiuni. Toate acestea se adauga la problemele de adaptare ale familiei sale la Paris, iar rezultatul final ar putea fi o decizie pripita de a se intoarce la Barcelona.

Fiind si cel mai bine platit jucator din Franta, Leo Messi probabil ar putea fi detronat rapid de catre Kylian Mbappe, in cazul in care oferta clubului Paris Saint Germain ar pretentiile financiare ale atacantului. Inainte de sosirea lu Messi pe Parc des Princes, recordul de salarii in Franta era detinut de prietenul, si fostul coleg de la Barcelona, Neymar, cu un salariu anul de 36.8 milioane de euro, Kylian Mbappe fiind al treilea cel mai bine platit jucator, cu un salariu anual de 25 milioane de euro

Un raport al publicatiei ABS sustine ca Real Madrid este dispusa sa-i ofere lui Kylian Mbappe, un angajament pe 6 ani, plus un bonus de 40 de milioane de euro la semnarea contractului, totul deoarece nu trebuie sa plateasca sume de transfer.

Pachetul salarial al lui Kylian Mbappe va cuprinde un salariu anual de 21 de milioane de euro, dar si bonusuri de performanta care vor fi semnificative. Se pare ca Real Madrid il doreste foarte mult pe atacantul francez, data fiind si varsta pe care o are actualul atacant al gruparii madrilene, Karim Benzema. Daca transferul va avea loc ,Killian Mbappe va deveni  titularul cert in atacul celor de pe Santiago Bernabeu, iar Lionel Messi va avea un motiv in minus sa se mai gandeasca la Barcelona.