Cristiano Ronaldo: Meciul DECISIV pentru a PARASI Manchester United

Cristiano Ronaldo Meciul DECISIV PARASI Manchester United

Cristiano Ronaldo, considerat unul dintre cei mai buni fotbalisti din toate timpurile, este cel mai bun marcator din Liga Campionilor (140 de goluri) si primul fotbalist portughez care a castigat Balonul de Aur de cinci ori. Ronaldo evolueaza in prezent la echipa britanica Manchester United, ea situandu-se pe locul 7 in Premier League, iar in Champions League urmeaza o confruntare cu Atletico Madrid, pe 23 februarie 2022 de la ora 22:00.

Cristiano Ronaldo pare sa puna mare accent pe aceasta partida din Champion League cu echipa lui Diego Simeone, Atletico de Madrid, iar asta pentruca ea ar fi decisiva pentru viitorul lui la Manchester United, conform presei britanice. Reprezentatii lui Ronaldo au purtat o serie de discutii cu viitorul director executiv al Manchester United, Richard Arnold, astfel ca jucatorul ar putea parasi echipa inca din vara daca ea nu se califica in Champions League.

Cristiano Ronaldo a transmis prin reprezentantii sai ca este ingrijorat de felul in care decurg lucrurile la clubul de pe „Old Trafford”, echipa aflandu-se doar pe locul sapte in Premier League. Starul portughez, care s-a intors la Manchester United la inceputul sezonului intentioneazam conform spuselor salem sa joace pana la 40 ani. Acesta va implini luna viitoare 37 de ani, si spera sa-si incheie cariera ca un cu inca un trofeu Champions League castigat, insa sunt putine sanse ca asta sa se intample la Manchester United.

Cristiano Ronaldo a dat saptamana trecuta un interviu in care era oarecum nemultumit de atitudinea colegilor de echipa, dar si de faptul ca cei mai tineri coechipieri nu-i asculta sfaturile. Castigator de cinci ori a Ligii Campionilor, Ronaldo este deranjat de lipsa de combativitate a coechipirilor, in comparatie cu ce era obisnuit in perioada 2003 – 2009, inainte de a pleca la Real Madrid. Ronaldo isi doreste un club care poate sa-l ajute sa castige pentru a sasea oara Liga Campionilor, si sa-l depaseasaca pe marele Gento, decedat recent.

„Motivatia mea este inca acolo. Voi implini in curand 37 ani, dar inca sunt foarte motivat. Iubesc acest sport, simt acea pasiune, si vreau sa continui. Cand lumea ma intreaba cat coi continua, spun ca sper sa mai joc inca cinci ani. Totul este mental. Fizic, daca iti tratezi bine corpul, acesta iti va raspunde cand ii vei cere.” a spus Ronaldo

Meciul de Champions League se anunta a fi unul “de foc” pentru Cristiano Ronaldo si Manchester United, stiut fiind faptul ca Atletico Madrid este o echipa foarte solida, inchegata, si care practica, sub comanda antrenorului Diego Simeone, un joc foarte mai organizat.

Editor M.E.D.