Vodafone: Oficial, ce da GRATUIT pentru MILIOANELE de Clienti Romani

Vodafone Oficial GRATUIT MILIOANELE Clienti Romani

Vodafone are vesti excelente pentru clientii sai din toata Romania astazi, iar asta pentru ca a decis sa le ofere oamenilor posibilitatea de a primi gratuit ceva de care oricine s-ar putea bucura, pana la urma.

Vodafone ne anunta in mod oficial despre faptul ca ne ofera posibilitatea de a castiga unul dintre cele 10 televizoare Smart LG pe care le pune la bataie pentru clientii din toata tara, iar in cadrul acestei promotii nu conteaza daca aveti abonament, sau cartela.

Vodafone le cere clientilor din Romania sa isi plateasca o factura pentru un abonament, sau sa isi reincarce o cartela, folosind aplicatia MyVodafone, iar asa vor fi automat inscrisi in promotia pentru televizoare. Cele 10 televizoare pe care Vodafone le ofera gratuit pentru clienti sunt de ultima generatie, LG fiind unul dintre cei mai importanti producatori de televizoare din intreaga lume, asa ca merita sa aveti in vedere aceasta promotie speciala chiar acum.

Vodafone le cere deasemenea clientilor sa isi faca un cont in cadrul aplicatiei sale pentru a putea plati facturi, sau a face reincarcari pentru cartele, ceva imposibil de realizat fara un asemenea cont. Desi exista destui clienti care folosesc deja aplicatia MyVodafone pentru lucruri de acest gen, mesajele pe care operatorul de telecomunicatii le transmite au menirea de a convinge si mai multa lume sa profite de ceea ce este oferit prin intermediul aplicatiei.

Vodafone are deschisa aceasta promotie pentru oricare dintre clientii din toata Romania in momentul de fata, asa ca nu conteaza ce fel de abonament, sau cartela, aveti, puteti oricum sa participati acum.

Operatorul stie foarte bine cat de mare este intresul pentru promotii de acest gen, asa ca are in mod constnat surprize grozave pentru clientii din toata Romania, ceea ce nu e tocmai o idee foarte rea, mai ales ca ofera acum 10 televizoare in mod gratuit in tara.

Vodafone are mai multe detalii despre aceasta promotie chiar pe website-ul sau, asa ca puteti merge acolo pentru a va face o idee mult mai clara cu privire la aceste oferte speciale.