Auchan Surprinde Clientii, ce Ofera GRATUIT pentru Oricare dintre Romani

Auchan Surprinde Clientii Ofera GRATUIT Oricare Romani

Auchan a pregatit noi surprize pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa ofere gratuit pentru oricare dintre romanii din toata tara diverse sume de bani care intra in cardurile MyClub.

Auchan a gandit aceasta promotie speciala pentru oricare dintre romanii care folosesc platforma MyClub pentru a beneficia de promotiile care sunt disponibile acolo, dar si pentru a putea castiga diversele premii care sunt oferite ca parte a ei in aceasta perioada.

Auchan spune ca le ofera clientilor din toata Romania premii in valoare de 200 de LEI, 150 de LEI si 100 de LEI, toti banii fiind disponibile direct pe cardurile MyClub pentru a fi folositi la cumparaturi. Cei de la Auchan ofera de ceva vreme premii de acest gen pentru clientii din toata Romania care aleg sa particile la promotii, iar sumele pot fi cheltuite de catre romani in oricare dintre magazinele din toata tara, insa pentru o perioada limitata de timp doar.

Auchan le cere romanilor din toata tara sa se uite la clipul video din postarea de mai jos, sa faca un caffe late artistic, sa il fotografieze, si sa publice un comentariu la postare cu o imagine care contine ceea ce au facut. Apoi romanii trebuie sa aprecieze cu un like pagina de pe Facebook a lantului de hypermarket-uri, iar asa vor fi inscrisi automat in campania care se desfasoara acum, iar dintre toti cei inscrisi vor fi alesi castigatorii care vor primi banii.

Auchan ofera doar trei premii, unul de 200 de LEI, unul de 150 de LEI, si unul de 100 de LEI, deci probabil ca va fi concurenta mare pentru a primi oricare dintre cele 3 vouchere cu bani pe care-i veti putea cheltui.

Desigur ca in functie de ceea ce reusiti sa faceti cand va creati propriul caffe latte, va veti putea da seama si ce fel de sanse de castig aveti, insa zeci de oameni s-au inscris deja la aceasta campanie promotionala, deci ar trebui sa va grabiti.

Auchan mai are si alte promotii speciale in plina desfasurare in momentul de fata pentru clientii din toata Romania, asa ca nu trebuie decat sa va orientati la ele in functie de ceea ce vreti sa castigati.