DACIA Duster 3: Modelul SPECIAL Confirmat Oficial pentru Clienti

DACIA Duster 3 Modelul SPECIAL Confirmat Oficial Clienti

DACIA Duster 3 este urmatoarea generatie de SUV-uri pe care DACIA o va produce si vinde pentru clientii din intreaga lume, iar inainte ca aceasta sa fie lansata, iata ca aflam si informatii oficiale despre un model special.

DACIA Duster 3 va fi lansata inainte ca Bigster sa ajunga pe piata, iar asta ar trebui sa ne aduca inclusiv un model special de SUV la care DACIA lucreaza mai mult ca sigur de foarte multa vreme, el fiind asteptat si de catre multi dintre clienti.

DACIA Duster 3 ar putea fi al doilea model de masina de la DACIA care are motorizare hibrida, ceva extrem de important, dar care pana in 2024 nu ar urma sa fie oferit de catre compania romaneasca, din pacate. Vorbim despre o decizie a celor de la DACIA, care a fost anuntata de catre un oficial al companiei, aceasta afirmand ca pana in 2024 nu ar mai urma sa fie lansat vreun alt model nou de masina, deci n-ar trebui sa mai vedem vreun alt model hibrid dincolo de Jogger.

DACIA Duster 3 ar putea fi lansata intr-o versiune cu o motorizare hibrida destul de simpla, fara recuperarea energiei de franare, cu incarcare exclusiv de la incarcatoarele electrice, si fara incarcare rapida. Cam asta asteptam pentru Jogger in momentul de fata, iar asta pentru ca acest model trebuie sa fie accesibil pentru clienti, iar accesibilitatea implica preturi mici de vanzare, deci si sistemele de hibridizare ar trebui sa fie suficient de simple, in final.

DACIA Duster 3 va fi totusi o masina extrem de interesanta, primul SUV hibrid facut de catre DACIA, iar cu succesul pe care-l are in momentul de fata, in mod sigur e asteptata de ceva vreme aceasta versiune.

Cei de la DACIA si Renault au evitat sa spuna prea multe despre acest model special, ceea ce desigur ca nu e vreo surpriza, dar pe masura ce ne apropiem de prezentarea din 2023, e destul de logic sa aflam o varietate de informatii din zvonuri.

DACIA Duster 3 ar trebui sa fie prezentata undeva prin toamna anului 2023, in timp ce in reprezentante noul model de SUV ar trebui sa fie lansat in mod oficial abia in cursul anului 2024.