Noul Model al iPhone Pregatit de Lansare in Cursul Lunii Aprilie

Noul Model iPhone Pregatit Lansare Cursul Lunii Aprilie

Un nou model al iPhone este pregatit de catre compania Apple pentru a fi lansat in perioada imediat urmatoare, americanii dorind sa aduca pe piata un telefon nou care sa genereze vanzari, iar conform celor mai recente informatii, ar fi vorba despre iPhone SE 3, care e zvonit pentru lansare de ceva vreme.

iPhone SE 3 este un nou model de telefon al Apple care va fi lansat inclusiv cu conectivitate 5G, ceva ce vine ca o surpriza, avand in vedere ca telefonul este gandit ca unul ieftin care n-ar trebui sa coste prea mult, deci ramane de vazut ce fel de conectivitate de acest gen va oferi pentru clientii Apple.

Productia pentru unele componente ale iPhone SE 3 a inceput deja la partenerii companiei Apple, iar estimarile sunt ca in martie va incepe productia modelului in sine, in timp ce in aprilie ar trebui sa fie lansat noul telefon pe piata pentru clientii care vor fi dornici sa il cumpere din magazine.

Din ceea ce se stie pana acum, iPhone SE 3 urmeaza sa fie foarte similar cu modelul aflat acum la vanzare, fara schimbari majore oferite de catre compania Apple, separat de integrarea 5G, dar asta nu ar mai trebui sa fie o surpriza de la companie care integreaza de obicei actualizari mici in telefoane.

Abia in 2024 putem astepta o versiune mult imbunatatita a iPhone SE, care va avea un desogn nou, dar si un ecran mai mare, plus alte modificari mai importante decat schimbarea unui procesor mai vechi, cu altul doar putin mai vechi, insa si pretul ar putea sa creasca, din pacate pentru noi.