Orange: Vestile Grozave ce da GRATUIT si NU Stiau Clientii Romani

Orange Vestile Grozave GRATUIT NU Stiau Clientii Romani

Orange a gandit o noua surpriza extrem de buna pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa le ofere gratuit romanilor ceva de care foarte multi ar trebui sa incerce sa profite cat inca mai pot.

Orange le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a castiga unul dintre cele trei televizoare Samsung pe care le ofera ca parte a unei campanii speciale care este in desfasurare in aceasta perioada, cu detalii complete in aceasta pagina.

Orange desfasoara aceasta promotie speciala doar pentru clientii care au acum active servicii de televiziune, sau internet fix, si au acces gratuit la extraoptiunile HBO, MAXPAK, sau HBO Go, ca parte a abonamentelor. Daca va aflati intr-una dintre aceste situatii, atunci aveti sansa de a castiga un televizor Samsung QLAD 50Q60A, Ultra HD 4K, HDR, de 125 cm, pe care Orange il “pune la bataie” pentru oricare dintre clientii dornici sa-l castige.

Orange le cere clientilor sa pastreze extraoptiunea HBO, MAXPAK, sau HBO Go, inca 30 de zile dupa ce expira gratuitatea oferita initial ca parte a incheiere abonamentului pentru serviciile primite. Aceasta este singura conditie pe care operatorul o impune pentru clientii care vor sa profite de aceasta promotie speciala in aceasta perioada, iar desigur ca fiecare dintre aceste extraoptiuni nu este chiar atat de scumpe, deci puteti sa ii prelungiti valabilitatea.

Orange Vestile Grozave GRATUIT NU Stiau Clientii Romani hbo

Orange le ofera oricaror clienti care au servicii de televiziune sa activeze extraoptiunea pentru a vedea HBO, MAXPAK, sau HBO Go, insa in cazul celor care au doar abonamente de internet, trebuie sa intrebati despre disponibilitate si pret.

Totusi, cu 3 televizoare Samsung de ultima generatie “puse la bataie” de catre operator, merita sa va incercati norocul pentru a avea sansa de a castiga oricare dintre aceste produse extrem de interesante, dar si de utile.

Orange desfasoara aceasta campanie pentru o perioada foarte limitata de timp, pana in luna februarie, asa ca daca nu profitati acum de tot, e foarte posibil sa regretati ca nu ati facut-o la timp.