DNSC: Ce Trebuie sa Faci Daca esti Victima unei Inselatorii ?

DNSC Ce Trebuie sa Faci Daca esti Victima unei Inselatorii

DNSC le explica romanilor din toata tara ce ar trebui sa faca daca se considera victima unei inselatorii la un moment dat, iar asta pentru a ii ajuta pe oameni sa incerce sa limiteze pierderile de bani, sau sa recupereze o parte din ceea ce au pierdut.

DNSC explica foarte clar tot ceea ce ar trebui sa stie romanii pentru a nu avea parte de foarte multe batai de cap, asa ca ar fi bine sa va uitati cu mare atentie la tot ceea ce ne este spus de catre autoritati in momentul de fata.

“Ai căzut victimă într-o campanie de fraudare a utilizatorilor derulată în mediul online. Știi care sunt pașii pe care trebuie să îi parcurgi în fiecare caz, cărei instituții trebuie să te adresezi și în ce ordine, pentru remedierea situației?

În cadrul campaniei de conștientizare #SigurantaOnline, derulată la nivel național de Directorat, alături de Poliția Română și Asociația Română a Băncilor, puteți accesa un material succint care prezintă unele dintre cele mai întâlnite cazuri, cu specificarea pașilor concreți de urmat.”