Raed Arafat: Certificatul COVID Trebuie sa fie Folosit in Continuare

Raed Arafat a confirmat faptul ca Romania trebuie sa foloseasca in continuare certificatul COVID, asa cum a facut-o si pana in momentul de fata, iar asta in conditiile in care numarul infectarilor continua sa creasca in aceasta perioada, din pacate pentru noi.

Raed Arafat nu vorbeste deocamdata despre introducerea certificatului COVID la locul de munca, chiar daca asta ar fi o necesitate, el pasand aceasta responsabilitate Parlamentului Romaniei.

“Noi, după cum cunoașteți, folosim Certificatul COVID pentru persoanele care nu sunt angajați, ci sunt cei care intră în unele zone. Da, pentru asta există utilitate, clar! Dar pentru partea cealaltă, știți că este o discuție la Parlament și chiar nu mai pot să vă spun acum care ar fi impactul dacă acum s-ar discuta să se implementeze peste o perioadă.

Deci, trebuie analizat, trebuie văzut de către colegii epidemiologi și este o discuție la nivelul Parlamentului în acest sens. Dar folosirea certificatului la intrare în diferite locații, în diferite zone, consider că la acest moment, da, trebuie să continue.”