WhatsApp: Surpriza Noii Schimbari Facute pentru iPhone, Android

WhatsApp Surpriza Noii Schimbari Facute iPhone Android

WhatsApp are dezvaluita o noua schimbare pe care o face pentru miliardele de utilizatori din intreaga lume, iar asta in conditiile in care compania americana lucreaza in mod constant in secret la noutatile pentru utilizatorii sai.

WhatsApp vrea acum sa implementeze in cadrul aplicatiei pentru iPhone si Android o noua modificare a care nu este una dintre cele mai importante, dar care vine ca o miscare interesanta.

WhatsApp implementeaza o schimbare pentru interfata prin care putem face apeluri telefonice din propriile dispozitive, iar asta pentru ca multumita unei noi versiuni beta a aplicatiei pentru iOS aflam ca vom vedea si wallpaper-urile acolo. In momentul de fata in versiunea oficiala a aplicatiei WhatsApp este afisat un fundal standard cand initiem un apel telefonic si este afisata interfata de control pentru acestea.

WhatsApp va schimba aceasta functionalitate si va afisa wallpaper-ul ales de catre noi pentru conversatii, astfel ca vom avea parte de o imagine de fundal familiara pentru momentul in care apelam o anumita persoana, sau alta. Puteti vedea si in imagine cum ar urma sa arate interfata dupa ce aceasta noua functionalitate va fi activata, insa desigur ca totul este deocamdata doar in plin proces de testare la companie.

WhatsApp Surpriza Noii Schimbari Facute iPhone Android apeluri

WhatsApp ar putea modifica functionalitatea pe care o vedem in momentul de fata, insa ramane de vazut in ce masura se vor face schimbari, sau in versiunea finala totul va arata exact precum vedem in momentul de fata.

Separat de aceasta modificare, compania pregateste si alte noutati foarte importante de care se vor bucura utilizatorii din intreaga lume, dar inca nu se stie cam cand se va intampla asta.

WhatsApp testeaza aceasta functionalitate in versiune beta pentru cateva luni inainte de a o aplica in versiunea oficiala a aplicatiei pentru iPhone si Android, asa ca ramane doar sa vedem in ce masura lucrurile vor deveni oficiale.