BRD Romania: Ce AVERTIZARE Transmite pentru Clienti in Ianuarie

BRD Romania AVERTIZARE Transmite Clienti Ianuarie

BRD Romania le transmite clientilor romani din toata tara un avertisment extrem de serios la care trebuie sa fie atenti pentru ca exista posibilitatea sa apara probleme foarte mari pentur multi dintre ei, din pacate.

BRD Romania vorbeste pe website-ul sau despre o serie de sfaturi foarte importante pentru clientii care vor sa-si protejeze banii din conturi, iar asta pentru ca trebuie sa fie foarte atenti la modul in care isi manipuleaza banii.

BRD Romania incepe prin ale spune clientilor ca trebuie sa aiba o parola sigura pentru email-ul atasat contului pe care il folosesc pentru platforma sa de internet, sau mobile, banking, iar asta deoarece el poate fi folosit pentru controlarea accesului. Separat de asta, cei de la BRD Romania le spun romanilor sa isi pastreze in siguranta cardurile pentru a preveni pierderea, furtul, sau utilizarea neautorizata a acestuia de catre oricine.

BRD Romania ne vertizeaza deasemenea sa nu comunicam cuiva numarul cardului, data expirarii, numele afisat pe card, codul CVV2 de pe spate, folosit pentru platile online, sau codul PIN pentru retragerea de bani de la bancomate. Aceasta avertizare are in vedere evitarea oferirii acestor informatii catre oricine, inclusiv cei care ni se prezinta ca fiind angajati ai bancii, sau reprezentanti ai unei institutii a statului.

BRD Romania AVERTIZARE Transmite Clienti Ianuarie sfaturi

BRD Romania ne recomanda deasemenea sa nu imprumutam cardurile unor persoane necunoscute, dar si sa distrugem plicul in care ne-a fost livrat cardul impreuna cu codul PIN, acesta trebuind memorat, nu scris si tinut, in cel mai rau caz, in portofel cu cardul.

Aceasta este una dintre cele mai frecvente greseli pe care le fac oamenii, iar asta pentru ca atunci cand este furat cardul, hotul poate sa si scoata banii de pe el.

BRD Romania are pe website-ul sau toate informatiile importante despre care ar trebui sa stim pentru a ne tine banii in siguranta, asa ca aveti la indemana toate detaliile importante pe care nu ar trebui sa le ignorati.