Kaufland: Schimbarile SERIOASE Anuntate pentru Toate Magazinele

Kaufland Schimbarile SERIOASE Anuntate Toate Magazinele

Kaufland a anuntat in mod oficial ca din 24 ianuarie vor veni o serie de noi schimbari foarte importante pentru magazinele din toata tara, astfel ca in ziua in care sarbatorim Unirea Principatelor Romane vom avea si cateva surprize in magazine.

Kaufland a dezvaluit in mod oficial faptul ca incepand cu data de 24 ianuarie in toate magazinele din tara vor fi disponibile noi produse provenite de la producatori romani, sustinand astfel productia locala.

Kaufland da startul campaniei “Vreau din Romania” in data de 24 ianuarie, iar scopul este de a le aduce romanilor in atentie produsele romanesti, vandute sub brand propriu, fabricate de catre producatori romanesti, teoretic folosind si ingrediente romanesti. Cei de la Kaufland au promovat intens aceasta campanie care aduce o serie noua de produse in magazinele din toata tara, iar asta pentru ca ele au menirea de a readuce spiritul romanesc pentru clienti.

Kaufland are o varietate de produse romanesti la vanzare pentru clientii din Romania, insa cele din categoria “Vreau din Romaina” sunt intr-o anumita masura produse traditionale care nu se gasesc chiar tot timpul in hypermarket-urile din tara. Totul este combinat si cu prezentarea anumitor retete speciale de produse romanesti, dar si combinatii noi de ingrediente pentru a prezenta dintr-o perspectiva diferita unele dintre produsele cunoscute de catre multi romani.

Kaufland va avea si un catalog special disponibil incepand din cursul zilei de maine pentru oricare dintre romanii care sunt dornici sa profite de aceste produse speciale, astfel ca veti putea vedea in avans ceea ce va fi disponibil pentru achizitie in toata tara.

Produsele care fac parte din aceasta campanie speciala vor fi disponibile in oricare dintre magazinele din toata tara, deci veti putea merge oriunde pentru a cumpara orice va doriti, in baza ofertelor existente in tara de maine.

Kaufland va desfasura aceasta campanie promotionala pentru o perioada nedeterminata de timp, asa ca nu trebuie decat sa urmariti tot ceea ce va fi inclus nou in cadrul sau, pentru ca vor exista noutati disponibile de-a lungul timpului.