WhatsApp: Schimbarea pe care o Asteptau Milioane de Oameni

WhatsApp Schimbarea Asteptau Milioane Oameni

WhatsApp face o noua schimbare foarte buna pe care o asteptau milioane de oameni din intreaga lume, compania americana asteptand destul de mult pana cand a decis sa implementeze si asemenea tipuri de modificari.

WhatsApp a decis sa le implementeze utilizatorilor sai posibilitatea de a dezactiva sistemul de autentificare in 2 pasi inclusiv din calculatoare, ceva ce nu parea ca va veni prea curand, ar iata ca este intr-un final oferit, deocamdata doar ca testare.

WhatsApp testeaza aceasta noua functionalitate cu versiunea beta a aplicatiilor pentru calculatoare, iar de indata ce ea va fi lansata in mod oficial, milioane de oameni din intreaga lume o vor putea folosi. Cei de la WhatsApp recomanda sistemul de autentificare in 2 pasi pentru a ne securiza suplimentar conturile impotriva furtului, astfel ca e important sa o activam pentru a fi siguri ca nimeni nu ne va putea fura contul din platforma de socializare.

WhatsApp are in imaginea de mai jos prezentat modul in care urmeaza sa fie disponibila aceasta functie speciala in momentul in care va fi lansata, iar totul este gandit pentru a functiona cat se poate de similar cu ceea ce avem in telefoane. Puteti vedea ca exista inclusiv o functie speciala pentru modificarea PIN-ului pe care l-am setat pentru a ne proteja contul, iar desigur ca pentru a il schimba trebuie sa il stim in prealabil pe cel vechi, modificarea fiind imposibila daca l-am uitat, din pacate.

WhatsApp Schimbarea Asteptau Milioane Oameni autentificare

WhatsApp ofera toata aceasta functionalitate deoarece vrea ca oamenii sa aiba parte de aceeasi experienta indiferent de unde acceseaza platforma de mesagerie, deci chiar daca o folositi de pe telefon, sau PC, totul ar trebui sa fie identic.

Desigur ca va fi nevoie de ceva timp pana cand vom putea avea toate aceste noutati, iar asta pentru ca ele trebuie testate in prealabil inainte de a fi oferite in versiunile finale ale aplicatiilor pe care le folosim in viata de zi, cu zi.

WhatsApp mai are foarte multe schimbari majore pregatite pentru noi toti, iar ele sunt de ceva vreme in dezvoltare, dar e posibil sa mai avem chiar si cateva luni de asteptat pana cand vor fi oferite.