DACIA Logan: Modelul SPECIAL si Vestile Proaste pentru Clienti

DACIA Logan Modelul SPECIAL Vestile Proaste Clienti

DACIA Logan a fost si in 2021 cea mai bine vanduta masina a grupului DACIA in Romania, iar asta in principal multumita pretului foarte bun pentru ceea ce ofera, in special daca ne gandim la faptul ca anul trecut a fost lansata versiunea de generatie a 3-a.

DACIA Logan se descurca foarte bine in Romania cand vine vorba despre vanzari, insa in pietele din vestul Europei lucrurile nu stau la fel, iar asta pentru ca modelul a fost scos din vanzare de mai peste tot deja.

DACIA Logan ramane in vanzare in pietele in care oamenii se concentreaza mai mult pe modele mai ieftine de masini, adica Europa de Est, plus alte zone de pe glob cu economii nu foarte dezvoltate, iar asta ar putea afecta evolutia acestei game. Din ceea ce am vazut pana acum, DACIA a anuntat noutati majore pentru Duster, Jogger, Spring, dar in ceea ce priveste DACIA Logan, sau chiar Sandero, schimbarile majore ar putea sa nu fie oferite.

DACIA Logan are sanse destul de mici sa fie lansata intr-o versiune hibrida prea curand, e exemplu, chiar daca DACIA va lansa in urmatorul an primul sau model de masina hibrida, Jogger fiind cel ales de catre compania romaneasca. Este apoi asteptata lansarea unei versiuni hibride a Duster si Bigster, insa dincolo de aceste modele nu se stie cand ar putea fi implementata o motorizare de acest gen inclusiv pentru alte modele din gama.

DACIA Logan nu pare sa fie in planurile celor de la DACIA pentru a fi lansata intr-o versiune hibrida prea curand, mai ales ca la cat costa masina, e foarte greu de implementat o tehnologie de acest gen fara a creste substantial si pretul de vanzare pe care-l vor avea masinile.

Ar fi vorba despre cateva mii de euro in plus pentru pretul de achizitie al masinilor pentur tehnologia hibrida, iar pentru multi probabil ca investitia nu va merita facuta atat timp cat exista motoarele cu GPL.

DACIA Logan va trebui sa treaca la un moment dat la propulsia electrica, daca nu va fi scoasa din vanzare intre timp, dar pana cand se va intampla acest lucru ar trebui sa mai treaca in jur de 10 ani de zile, conform reglementarilor actuale in vigoare.