DIGI RCS & RDS: Mesajul OFICIAL pentru Clienti, ce pot Descoperi

DIGI RCS & RDS Mesajul OFICIAL Clienti Descoperi

DIGI RCS & RDS a publicat un anunt oficial astazi care ii vizeaza pe toti clientii sai din Romania, iar asta pentru ca le aduce in atentie ceva de care oamenii nu doar ca ar trebui sa stie, dar ceva ce nu ar trebui sa ignore in vreo forma acum.

DIGI RCS & RDS le aduce romanilor in atentie o noua miniserie a celor de la BBC, numita Planeta Verde, ea incercand sa ne prezinte frumusetile si secretele naturii, asa cum multa lume nu le stie, din pacate.

DIGI RCS & RDS promoveaza aceasta miniserie, care poate fi vazuta pe canalul de televiziune BBC Earth, intr-o perioada in care omenirea discuta tot mai intens despre schimbarile climatice, dar si moduri prin care efectele sale pot fi incetinite, oprite, si schimbate. Seria pe care cei de la BBC au creat-o, si pentru care putem vedea episoade noi in fiecare seara prin DIGI RCS & RDS, ar putea ajuta mai multi oameni sa priveasca natura cu alti ochi.

DIGI RCS & RDS a inceput in ultimul an sa aiba mai multe proiecte care au menirea contribui la protejarea planetei, iar difuzarea acestei miniserii a BBC este o metoda si mai buna prin care ii poate face pe oameni sa constientizeze impactul negativ al popularii asupra planetei. Miniseria vine la doar o luna dupa ce Netflix a generat discutii lungi despre schimbarile climatice cu lansarea filmului Don’t Look Up, foarte multa lume incepand sa acorde mai multa atentie acestor probleme.

DIGI RCS & RDS obisnuieste sa aduca in atentia clientilor serviciilor de televiziune diverse miniserii despre care oamenii ar trebui sa stie, fie ca este vorba despre unele care vizeaza protejarea planetei, fie ca este vorba despre alte probleme foarte importante.

Aceasta miniserie este transmisa prin canalul BBC Earth si poate fi urmarita de catre oricine are servicii de televiziune de la compania romaneasca, dar e posibil sa-l puteti vedea si prin DIGI Online.

DIGI RCS & RDS va mai promova cu siguranta si alte serii importante in perioada viitoare, asa ca ramane doar sa vedem ce altceva va mai fi disponibil, si cat de importante vor fi subiectele care ne vor fi aduse in atentie.