WhatsApp Continua Schimbarile unei Functii SECRETE pentru Telefoane

WhatsApp Continua Schimbarile Functii SECRETE Telefoane

WhatsApp continua modificarile pentru una dintre cele mai importante schimbari pe care a integrat-o pana acum pentru platforma de mesagerie folosita de catre sute de milioane de persoane din intreaga lume, totul urmand a fi dezvaluit oficial in curand.

WhatsApp lucreaza la implementarea unei noi metode de a comunica in grupuri de persoane, aceasta reprezentand o evolutie a sistemului actual de grupuri, schimbarea venind ca o mare surpriza.

WhatsApp va implementa o sectiune speciala in aplicatia sa care va avea denumirea Comunitati, iar in cadrul acesteia vor fi grupate grupurile de conversatii la care participam in momentul in care folosim aplicatia de mesagerie in propriile telefoane iPhone si Android. Acum vedem cum evolueaza aceasta sectiune speciala, deoarece una denumita “Comunitati Home” a fost descoperita, iar ea se doreste a fi un hub central de control a grupurilor de conversatii.

WhatsApp ne va oferi in aceasta sectiune “Comunitati Home” posibilitatea de a vedea toate grupurile de conversatii care sunt grupate intr-o Comunitate, si ne va oferi o serie de optiuni de a le controla, sau administra, mai “eficient”. Desigur ca deocamdata nu se cunosc informatii cu privire la ceea ce ar trebui sa ofere aceste functionalitati pentru utilizatorii din intreaga lume, dar e clar ca ele vor fi oferite in mod oficial la un moment dat.

WhatsApp Continua Schimbarile Functii SECRETE Telefoane comunitati home

WhatsApp aduce prin aceasta noua functionalitate o evolutie importanta pentru sistemul de grupuri care exista in platforma de mesagerie, iar asta in conditiile in care compania americana vrea sa le ofere utilizatorilor mai multe motive sa ramana in aplicatie.

Desigur ca forma finala a acestor Comunitati va determina modul in care oamenii vor aprecia mai mult, sau mai putin, ceea ce are de oferit platforma de mesagerie, asa ca ramane de vazut ce vom primi.

WhatsApp lucreaza la extrem de multe schimbari majore importante pentru utilizatorii de iPhone si Android din intreaga lume, unele dintre ele fiind in lucru de mai mult de 1 an de zile, dar probabil ca vor veni foarte curand.