DEDEMAN: ATENTIONARE foarte Serioasa, Milioane de Romani sunt Vizati

DEDEMAN ATENTIONARE Serioasa Milioane Romani Vizati

DEDEMAN are o extrem de serioasa atentionare pentru milioane de romani din toata tara in momentul de fata, iar asta pentru ca le aduce in atentie tuturor oamenilor faptul ca trebuie sa fie extrem de vigilenti.

DEDEMAN le vorbeste tuturor romanilor despre faptul ca trebuie sa fie foarte atenti la fraudele online care au loc in momentul de fata, ele fiind gandite sub forma unor atacuri de tip phishing care au menirea de a fura datele oamenilor fara ca ei sa stie ce se intampla.

DEDEMAN stie foarte bine ca in ultimul an de zile au avut loc foarte multe atacuri de acest gen in Romania, dar si ca unele dintre ele s-au folosit in mod neautorizat de imaginea sa pentru a pacali oamenii. Intr-o pagina dedicata de pe website-ul sau, DEDEMAN are informatii detaliate cu privire la tot ceea ce ar trebui sa stim in legatura cu aceste campanii de fraude online, pentru ca riscam sa ne cedam in mod inconstient datele catre ele, iar asta nu e tocmai indicat.

DEDEMAN ne spune modul in care sunt gandite unele dintre aceste campanii, ele avand menirea de a fura cat mai multe date personale de la noi prin promiterea unor castiguri care ar trebui sa vina de la companie. In general campaniile acestea au la baza castigarea de premii, care desigur ca nu sunt oferite de catre lantul de magazine de bricolaj, dar pe atacatori nu-i “costa” nimic sa ne promita orice doar pentru a ne convinge sa le oferim datele.

DEDEMAN ATENTIONARE Serioasa Milioane Romani Vizati siguranta

DEDEMAN spune ca nu are ce sa faca pentru a opri atacurile de acest gen, ci poate doar sa ne atentioneze sa fim foarte vigilenti si sa nu ne lasam pacaliti de catre cei care se afla in spatele lor.

In aceste situatii trebuie sa ne uitam cu foarte mare atentie la toate informatiile care ne sunt puse in fata si sa avem grija ca datele noastre sa nu ajunga in poseia unor oameni care le-ar putea folosi pentru a ne face rau, lucru care desigur ca s-ar putea intampla oricand.

DEDEMAN poate doar sa-i ajute pe romani sa identifice problemele de acest gen, insa realitatea este ca ei trebuie sa isi dea singuri seama in momentul in care au o campanie de tip phishing in fata.