Netflix: LANSAREA a 2 Noi Filme Importante Anuntata in Mod Oficial

Netflix LANSAREA 2 Filme Importante Anuntata OficialNetflix LANSAREA 2 Filme Importante Anuntata Oficial

Netflix a anuntat in mod oficial lansarea a 2 noi filme importante pentru abonatii din intreaga lume, acestea fiind pregatite pentru milioane d eoameni care asteapta in mod constant continut nou.

Netflix lanseaza in mod regulat noi filme si seriale pentru abonatii sai din toata lumea, insa ceea ce vedem acum sunt doua titluri care vin si cu actori pe masura asteptarilor, bugetele alocate pentru ele fiind unele substantiale, dar si pentru ca subiectele sunt unele importante.

Netflix a anuntat in primul rand lansarea filmului PINOCCHIO, in regia lui Guillermo del Toro, acest titlu fiind in momentul de fata programat pentru o lansare care ar trebui sa aiba loc in cursul lunii decembrie a acestui an. Puteti vedea mai jos si trailerul pe care cei de la Netflix l-au creat pentru noul film pe care intentioneaza sa il lanseze in cursul acestui an, iar multumita lui va veti putea face o idee cu privire la ceea ce ne va oferi, dar vor mai veni si altele in urmatoarele luni.

Netflix: LANSAREA a 2 Noi Filme Importante Anuntata in Mod Oficial

Netflix a dezvaluit deasemenea si lansarea Pieces Of Her, un thriller care este programat pentru lansare in cursul lunii martie a acestui an, iar pentru el a fost deasemenea publicat un trailer dedicat. Puteti vedea o parte din actiunea care va veni cand filmul va fi lansat, insa pana atunci e posibil sa mai fine publicat cel putin un trailer de catre platforma de streaming video la cerere, iar asta pentru ca exista interes din partea abonatilor pentru acest nou titlu.

Netflix a pregatit in 2022 foarte multe lansari importante de filme si seriale, iar multe dintre cele mai asteptate vor veni chiar in prima parte a acestui an, cu destule programate chiar si in cea de-a doua.

Desigur ca exista si unele continuari ale altor filme serioase, inclusiv a unor seriale, compania americana avand un buget considerabil pregatit pentru productii in 2022, el fiind usor mai mare decat cel care a fost alocat in cursul anului 2021 in fix acelasi scop.

Netflix continua si cresterea numarului de abonati in aceasta perioada, insa diferenta este foarte mica in comparatie cu prima parte a acestui an, dar ramane de vazut ce se va intampla in continuare.