DIGI Mobil: Beneficiul SPECIAL despre care NU Stiu Multi Clienti

DIGI Mobil Beneficiul SPECIAL NU Stiu Multi Clienti

DIGI Mobil este, dupa cum prea bine stiti deja, unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania, cu peste 4 milioane de clienti activi doar in tara noastra, aceasta cifra fiind in continua crestere.

DIGI Mobil are acoperire mult mai mare in Romania decat isi imagineaza multa lume, are cele mai ieftine abonamente pentru clienti, dar asta nu e tot, pentru ca ofera si foarte mult trafic de internet, plus un beneficiu despre care multi nu stiu.

DIGI Mobil le ofera clientilor din Romania internet nelimitat, dar nu la viteza nelimitata, astfel ca primii 80 GB consumati intr-o luna beneficiaza de viteza maxima din retea, insa dupa aceea viteza este limitata. Ceea ce multi clienti ai DIGI Mobil nu stiu este ca acea limitare nu reduce viteza pana la o valoare care sa faca internetul total inutilizabil, adica 64 kbps, sau 128 kbps, ci se reduce la 256 kbps, o viteza foarte mica, dar totusi care permite incarcarea de email-uri foarte simple, sau chiar trimiterea altora.

DIGI Mobil limiteaza viteza de internet pentru ca traficul de 80 GB sa nu fie depasit de catre clienti fara sa plateasca in plus pentru asta, iar limita pare mare, dar poate disparea extrem de rapid. Daca va uitati zilnic la multe clipuri video pe YouTube, la mult continut de pe Instagram, TikTok, Facebook, si mai ascultati niste muzica prin streaming, nu e exclus sa atingeti limita de 80 GB lunar, sau sa o depasiti, dar asta doar daca aveti si viteze suficient de bune.

DIGI Mobil a impus limita uitandu-se la consumul mediu al clientilor din reteaua sa, si e posibil ca vasta majoritate a oamenilor sa nu se apropie de 80 GB de trafic de internet consumat lunar.

Pentru restul, e bine de stiut ca viteza limitata este totusi suficienta pentru anumite lucruri nu foarte complicate, asta in timp ce alti operatori fac limitarea la jumatate din aceasta viteza dupa depasirea unor praguri mult mai mici de trafic de internet.

DIGI Mobil are mai multe detalii pe website-ul sau in legatura cu acest beneficiu, asa ca daca sunteti interesati sa aflati mai multe detalii, puteti merge acolo pentru a vedea ceea ce are de spus.