BCR Romania: Ce Primesc GRATUIT Clientii Romani si Cum Poti Profita

BCR Romania Primesc GRATUIT Clientii Romani Poti Profita

BCR Romania a dezvaluit in mod oficial ce pot primi gratuit clientii din toata Romania in aceasta perioada, ceva care vine ca un beneficiu foarte bun pentru muilti dintre cei care aleg sa-i foloseasca serviciile.

BCR Romania le spune clientilor din toata tara faptul ca daca aleg sa incheie prin aplicatia George o asigurare MultiProtect de la Omniasig au sansa de a castiga o serie de premii extrem de interesante care sunt oferite de catre banca in momentul de fata in tara.

BCR Romania vorbeste despre faptul ca romanii care incheie aceste promotii speciale pot primi gratuit un laptop, un “super smartphone”, un smartwatch “de ultima generatie”, dar si 6 carduri cadou in valoare de 500 de LEI. Ideea din spatele acestei promotii este una extrem de interesanta, iar asta pentru ca oricare dintre clientii BCR Romania isi pot activa aceasta asigurare oferita de catre cei de la Omniasig, astfel ca au sansa de a primi oricare dintre premii.

BCR Romania vrea sa puna accent pe faptul ca aplicatia George este capabila sa ofere servicii de acest gen pentru clientii sai din toata Romania, iar daca va aflati printre cei care sunt dornici sa profite, ar trebui sa o faceti. Atat in aplicatia George, cat si pe website-ul bancii, exista informatii cu privire la ceea ce inseamna activarea asigurarii speciale, dar si a modalitatii prin care aceasta poate fi activata direct din aplicatia pentru telefoane iPhone si Android acum.

BCR Romania nu e la prima promotie de acest gen, chiar daca ea este facuta in colaborare cu unul dintre cei mai mari asiguratori din Romania, ideea din spatele campaniei este buna, mai ales daca ii motiveaza pe romani sa se asigure.

In aplicatia George a bancii au fost implementate foarte multe functii speciale pentru a le usura clientilor modalitatile de administrare ale conturilor, dar si pentru a beneficia rapid de noi servicii care le sunt oferite de catre banca.

BCR Romania ofera toate detaliile despre functionalitatea aplicatiei George atat in website-ul sau, cat si in cadrul paginii prin care aceasta poate fi descarcata din magazinele online de aplicatii.