Coronavirus Romania: Noul Numar de Cazuri Noi din 27 Ianuarie 2022

Coronavirus Romania Noul Numar Cazuri Noi 27 Ianuarie 2022

Coronavirus ne-a adus ieri un record de infectari in Romania, o cifra incredibil de mare care a depasit nu doar toate raportarile inregistrate pana acum, dar si asteptarile multora care nu credeau ca in cursul acestei saptamani am putea depasi bariera de 30.000 de cazuri noi inregistrate la nivel national.

Coronavirus ne surprinde in mod negativ din multe puncte de vedere in aceasta perioada, iar asta pentru ca varianta Omicron genereaza extrem de multe infectari in randul oamenilor, iar din pacate este tot mai vizibil faptul nerespectarea masurilor de preventie va duce la infectarea foarte multor oameni.

In spitale situatia incepe sa devina una tot mai serioasa pentru ca din numarul foarte mare de cazuri noi inregistrate in tara, un procent ajunge inclusiv in unitatile medicale, iar pe masura ce acest numar creste, creste si presiunea pe care o resimt spitalele din toata Romania acum, din pacate.

“Conform datelor existente la nivelul CNCCI la data de 27 ianuarie 2022, ora 10.00, în intervalul de 24 de ore, au fost înregistrate 31.683 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2. De asemenea, au fost raportate 71 decese, dintre care 2 decese anterioare. Vom detalia datele în buletinul informativ de la ora 13.00.”

Cifrele oficiale finale vor fi publicate dupa ora 13:00 de catre autoritati.