Lionel Messi: PROBLEMELE Dezvaluite Oficial, cu ce se Confrunta Starul Argentinei

Lionel Messi PROBLEMELE Dezvaluite Oficial Confrunta Starul Argentinei

Lionel Messi, capitanul reprezentativei de fotbal a Argentinei si jucator al PSG, a fost in ultimele saptamani in centrul foarte multor discutii controversate, insa acestea au pus in umbra ceva important care a afectat viata jucatorului.

Lionel Messi a fost infectat de COVID-19 la inceputul lunii ianuarie, iar inca nu este in cea mai buna forma, perioada de refacere fiind mai dificila decat se credea initial. Selectionerul Argentinei, Lionel Scaloni, ofera putina lumina in acest caz, iar asta pentru ca a declarat recent ca nu l-a convocat pe Messi pentru jocurile din campania de calificare pentru Campionatul Mondial din Qatar 2022.

Lionel Messi nu a fost inclus in locul echipei de fotbal al Argentinei pentru urmatoarele partide din grupele de calificare pentru Campionatul Mondial de Fotbal din 2022, mai ales ca echipa este deja calificata, insa motivul principal este felul in care este afectat jucatorul in urma infectiei cu COVID-19: „E clar ca ne-ar placea sa-l avem pe Messi aici cu noi. Am vorbit cu el si mi-a spus ca infectia cu COVID-19 l-a lovit puternic. Este esential ca el sa se faca bine si de aceea am decis ca cea mai buna optiune este ca el sa ramana la clubul sau.„  a spus antrenorul echipei nationale a Argentinei, Lionel Scaloni.

Lionel Messi va avea asadar mai mult timp pentru refacere, revenirea sa la o forma cat mai buna fiind esentiala in contextul in care echipa sa de club, Paris Saint Germain, urmeaza sa dispute un joc foarte important in Champions League impotriva echipei Real Madrid. Meciul va conta pentru optimile Ligii Campionilor si se va desfasura pe 15.02.2022, astfel ca stfel Messi va avea destul de mult timp sa pentru a reveni la o forma fizica suficient de buna.

Lionel Messi lipseste din din lotul reprezentativei nationale a Argentinei in contextul in care echipa este neinvinsa in preliminariile mondialului din Qatar, dupa 13 jocuri fiind pe locul doi in spatele Braziliei, avand 29 de puncte. Astfel pentru Argentina va fi a 18-a prezenta la un Campionat Mondial, dar si a 13-a consecutiva .

 Lionel Messi aceasta va fi a 5-a prezenta la un Campionat Mondial, daca va evolua in Qatar, si probabil ultima sansa pentru starul argentinian de a adauga la uriasa lista a trofeelor castigate si Cupa Mondiala.